Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо да му пишеш мръсни смс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ново проучване показва, че ставаме по-щастливи, когато практикуваме секстинг.

Защо да му пишеш мръсни смс

Изпращането на снимки и клипчета, на които сме в секси поза или по бельо имат неоправдано негативна репутация. Вярно е, че ако подобно съобщение попадне в ръцете на не когото трябва, срамът ще е голям, но секстингът си има и добрите страни, особено за по-възрастните от нас. Секси снимката може да се окаже здравото лепило, което държи нас и партньорът ни заедно и щастливи един с друг.

Изпращането на голи снимки по интернето е рисковано занимание, това всички го знаем. По случайност те могат да бъдат изпратени на грешен човек, или препратени по невнимание. Горещият сексуален разговор също може да ни накара да се чувстваме неудобно, ако попадне в пощата на шефа ни. Общо взето, има много фактори, които могат да превърнат секстинга в животопроменяща грешка.

Обаче, да си признаем – секстингът е супер възбуждащо и яко нещо. Учени са направили проучване, което сочи, че хората, пращащи голи снимки по интернет са по-удовлетворени сексуално от останалите. И в това има логика. Фактите показват, че в напрегнатото ни ежедневие най-честата комуникация е тази по телефона. Едно кратко съобщение, което ще накара партньорът ти да мисли цял ден за теб, е идеалният начин да се поддържа огънят. Секстингът с партьора увеличава сексуалното напрежение помежду ви. Когато му пращаш твоя секси снимка и му обещаваш какво може да очаква вечерта, след като се прибере от работа, увеличаваш шанса той да се върне, готов за подвизи в леглото.

Защо да му пишеш мръсни смс

Напрежението е в основата на добрия сексуален живот. Това означава едно – трябва да се флиртува. Много е лесно да забравим за онези, които обичаме и искаме в напрегнат живот като днешния. Секстването ще напомня на на партньора ти (а и на теб самата), че секс-игричките не са свършили, и още го желаеш толкова силно, колкото и преди.

Разбира се, ако партньорът е нов, е малко опасно да му пращаш голи снимки, защото не можеш да му имаш доверие, че няма да ги препрати на друг, или направо да ги постне във фейсбук. Но ако се обичате, имате сериозна връзка и си имате доверие, това е съвсем малко вероятно да се случи, и си струва да поемеш риска.

Ако ще секстваш с някого, увери се, че можеш да разчиташ на него. Подсигури се, че и телефонът ти е достатъчно защитен и информацията му не се споделя автоматично. Провери два пъти получателя, преди на натиснеш „Изпрати” и после отново провери дали си изпратила съобщението на когото трябва.

Всеки обича секси изненади по средата на деня. Така че... действай смело!


Виж ощеНово в Cosmo