Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо да мастурбираш е страхотно

 

Оценка: (5/5)

 

Никога няма
да се наложи
да попиташ
„Ще правим
ли секс отново”

Защо да мастурбираш е страхотно

Не се налага да казваш на никого „По-вляво, не, другото ляво”. Защото ти знаеш точно къде.

Можеш да мастурбираш почти по всяко време, почти на всяко място. Границата ти е само небето, но ако решиш да го направиш в самолета, и тя не важи.

Ако започнеш да мастурбираш и не се усещаш добре, никой, освен теб няма да бъде разочарован. Е, би било добре да получиш един оргазъм, преди да излезеш, но все пак е добре, че не се тревожиш за физиономията на партньор, която казва „О, няма да правим секс ли”.

Ако не ти се получи много добре, не е голяма работа, може би просто си уморена. Ти знаеш, че ако се постараеш, ще е страхотно, но все пак е 1 през нощта и не можеш да се обвиняваш. Но пък... все пак вече си будна... защо да не опиташ?

Никога не го усещаш като наполовина свършена работа. Ако си с някой, по когото не си падаш особено, не се раздаваш, но когато мастурбираш, всеки път е малък празник за теб.

Можеш да направиш куп странни неща за себе си, без да питаш за разрешение, и да се чудиш ще ти одобрят ли хрумването. Никого не питаш дали може да те напляска, просто го правиш – прекрасно е.


Виж ощеНово в Cosmo