Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вкусът на спермата: да гълташ или не

 

Оценка: (0/5)

 
 

Въпросът „Да гълташ или не?“ се е превърнал в номер едно за повечето жени.

Вкусът на спермата: да гълташ или не

Някои от тях толкова се страхуват от мъжката яекулация и вкусът на спермата, че така и не се решават на гълтане, което пък толкова се харесва на мъжете! Виж какво може да направиш и за себе си и за него, ако си много гнуслива или си просто свенлива!

СТЪПКА 1

Поговори си с него

От психологическа гледна точка, да се оттървеш от семенната му течност е равносилно на нанесено силно оскърбление.

И дори съзнанието му да не възприеме това, то подсъзнанието му определено ще го направи и така ще допринесеш за допълнително напрежение във вашите отношения. Мъжкият организъм изразходва колосално количество ресурси, за да произведе няколко грама течност. Именно за това при мъжете няма множесвен оргазъм. За всеки един е необходима много енергия, не само за самия секс, но и за образуването на сперма. И когато ти се отнесеш с погнуса към тази течност, на посъзнателно ниво той усеща, че отношението ти към самия него е същото. Въпреки това, съществува малка категория мъже, които смятат, че в поглъщането на сперма има нещо срамно. Така че на въпроса „Да поглъщаш или не?“, трябва първо партньорът да ти отговори.

СТЪПКА 2

Осъзнай

Като за начало, трябва да развенчаем няколко мита за семеннта течност. Някои псевдоучени твърдят, че спермата се явява като чужда на женския организъм и имунната ти система започва активна борба с нея, когато тя навлезе в организма. Замисли се! Нито един човек не се е появил на земята чрез друг начин на оплождане. И ако имунната система на жената, наистина, отхвърляше сперматозоида, то никой от нас просто не би съществувал.

Спермата може да предизвика алергична реакция е друг разпространен мит. Мъжката семенна течност представлява най-чистата и полезна субстанция, произведена от организма.
Спермата може да предизвика алергична реакция е друг разпространен мит. Мъжката семенна течност представлява най-чистата и полезна субстанция, произведена от организма.

 Под полезна се има предвид, че мъжкия организъм сътворява нещо като богат коктейл от микроелементи. Достатъчен за процес, толкова сложен, като зачеването на нов живот. Това обаче не означава, че спермата може да замести комплексните витамини (още един мит). В нея просто не се съдържа нищо вредно. Единственото, което може да предизвика алергична реакция са микроскопични дози от храната, която мъжа е употребил няколко часа преди секса. Но те са толкова незначителни, че едва ли биха могли да подействат като алерген.

Съвсем друга работа е психиката - някои жени гледат с такова отвращение на спермата, че то може дори да предизвика гадене. За да се справиш с психологическите нагласи си има ред техники. В действителност, психологическите проблеми са свързани с отражението не само на спермата, а и на всички аспекти на сексуалността, свързани с нашата европейска култура, при която сексуалността била табу в продължение на много векове и съвсем естествените й прояви се смятали за грешни. В източните култури е обратното, дори съществува култ към фалуса и сексуалността е издигната на пиадестал.

И така, за да спреш да се гнусиш от мъжката семенна течност, трябва да осъзнаеш, че в нея няма нищо „мръсно“ и срамно. Ето ти един факт, който ще промени сексуалните ти отновения. Ако престанеш да се тревожиш за „края“ на сексуалния маратон, ще можеш да се средоточиш повече върху усещанията си и съответно да изпиташ по голямо удоволствие.

9 грешки при орален секс

Решихме да припомним главните грешки, които жените правят по време на орален секс
Решихме да припомним главните грешки, които жените правят по време на орален секс

СТЪПКА 3

Не се насилвай

Възможно е все още да не си усвоила всички техники, чрез които да приемеш спермата му.

В този случай си има малки хитринки. Например, може незабелязано да изплюеш течноста в салфетка. Или пък в момента на яекулацията да позволиш на спермата да се разлее по гърдите ти и с еротично движения да я размажеш по себе си. Такова еротично шоу няма да го остави равнодушен. Но ако все пак партньорът настоява да завършиш свирката с поглъщане, тези трикове са само временна мярка.

Четирите най-велики пози за орален секс

Няма какво да го увъртаме: мъжете обичат свирки, много свирки. Всеки, който твърди обратното лъже и то жестоко! Включи се в духовата секция!
Няма какво да го увъртаме: мъжете обичат свирки, много свирки. Всеки, който твърди обратното лъже и то жестоко! Включи се в духовата секция!

СТЪПКА 4

Подготви се

Вкусът и миризмата на спермата не са постоянни.

Те зависят от храната и напитките, които мъжа е употребил непосредствено преди половия акт. Сладките плодове съществено подобряват вкуса й. За съжаление, алкохола, цигарите и други вредни вещества имат противоположен ефект.

В крайна сметка, в леглото и двата трябва да бъдете удовлетворени и щастливи. А всяко действие – резултат от взаимно желание.


Виж ощеНово в Cosmo