Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво да направиш, за да получиш оргазъм

 

Оценка: (0/5)

 

 
 

Много се говори за оргазъм, а все още има момичета, които само са чували за него. 

Какво да направиш, за да получиш оргазъм

Психолозите и сексолозите са на мнение, че най-важното е да се разбере, че оргазмът не е нещо свръхестествено. Това е нормална реакция на организма, както са сълзите и кашлянето. Нали не се съсипваш от това, че снощи не се разрева на поредната серия на Анатомията на Грей? По същата логика не трябва да мислиш и за оргазма. Ако спазваш някои условия, всичко ще се получи. Виж тук кои са те!

Какво възбужда всяка зодия

Топли крака

Гинеколозите са категорични, че вероятността за оргазъм е 30% по-висока, ако жените са с топли крака. Работата е там, че на кожата на стъпалата има рецептори, които отговарят за сексуалното удоволствие, и ако температурата е по-ниска от обикновено, функцията на рецепторите се нарушава. Чорапите да са ти задължителни в такъв случай.

Не само е секси с чорапи, но и полезно!
Не само е секси с чорапи, но и полезно!

Времето навън

На времето няма как да се влияе, но може да се има предвид, че, когато на улицата е тъмно и мрачно, оргазъм може и да няма, защото в такова време хормоналният фон на жените се понижава, а това води към подтискане на чувствителността. Ето затова студът и слънцето имат такова влияние върху сексуалността.

Температурата на стаята

Най-комфортната температура за секс е 25 градуса. Не трябва да е нито студено, нито много топло.

101 страхотни секс трика (само за мръсници!)

Сладко

Медът и шоколадът са храни, които влияят на оргазма. В меда има съставка, която повишава сексуалното желание, а в шоколада такава, която подобрява предаването на нервни импулси. Ако искаш всичко да върви по мед и шоколад, хапни сладко половин час преди старта.

 

8 причини, заради които той иска да имаш оргазъм

Свещ и музика

Стая пълна със свещи, музика...Всичко, което сме гледали по филмите, може да не е толкова полезно в живота. Свещите могат да ти отвлекат вниманието, а музиката може както да засилва желанието, така и да го намалява. Според изследвания, най-подходящата музика за секс са произведенията на Вагнер. Ако това не е по вкуса ти (не е задължително), пробвай с диско, реге и всякакви такива ободряващи ритми.

Свещите само ще те разсейват от основната задача.
Свещите само ще те разсейват от основната задача.

Не бързай

Не се стреми към най-важното веднага. Дайте си време за увертюра. Оставете проникването за момента, в който не можете да издържате повече на сексуалното напрежение.

5 секс пози, които ще ви сближат

Не се фиксирай

Забрави за оргазма. В секса е важен не само резултатът, но и процесът. Потопи се в усещанията и се фокусирай върху тези, които ти доставят най-голямо удоволствие. Не мисли дали ще изпиташ оргазъм или не. Чувството на тревога няма да ти помогне.  

Не мисли дали ще се получи, а как да ти е по-приятно.
Не мисли дали ще се получи, а как да ти е по-приятно.

Изчакай до вечерта

Природата ни е направила график, според който жените най-много искат секс вечер след 21:00 до полунощ. Затова малко преди девет, обуй топли чорапи,  хапни шоколад и …нали се сещаш?


Виж ощеНово в Cosmo