Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Увод в еротичния масаж

Ина Сарафова
 

Оценка: (5/5)

Преди време един познат си призна, че в Тайланд се е подложил на
прочутия тамошен масаж и все едно пусна бомба на масата. Половинката му беше възмутена (скандалът се размина на косъм с “Ама миличко, тогава не те познавах още”), мъжете тайно пресмятаха кога ще успеят да го сгащят насаме за подробен доклад, а ние жените умирахме от любопитство и желание да можем да докараме такава потайна широка доволна усмивка на лицето на ... тук всяка си попълваше различно име/имена. Така спонтанно се роди идеята за ускорен Cosmo курс по еротичен масаж. Записваш ли се? Прекрасно! Още довечера зарежи с презрение аматьорската програма "пипни ме тук, и тук... и в общи линии, където ти падне" и се гмурни в дебрите на две професионални масажни школи – тайландската и тантра, доказали класата си векове наред и превърнали се в синоним на висша съблазън!

Тайландски масаж
В древността този тип масаж представлявал ритуал, съпровождан от молитви, чиято основна цел била пречистването на духа и балансирането на енергията чи. Макар че с днешна дата изпълнява далеч по-прагматичната функция на главна туристическа, високоплатена и чисто плътска услуга (молитвите са заменени от други екстри), той си остава форма на изкуство - обучението на местните девойки отнема по шест-осем години. Ти обаче не смяташ да си изкарваш прехраната с това, нали? А и твоят човек не знае какво включва пълната програма (и да знае, ако му е мил животът, няма да си признае). Така че спокойно можеш да пуснеш в масажно похотливо действие следните основни елементи, които не изискват специална подготовка, но със сигурност ще взривят страстните нива на "обекта", попаднал в ръцете ти.

1. Кунг- фу
Риташ го неочаквано в коляното и... шега, естествено, че няма да си разигравате спаринг на източни бойни изкуства! Всъщност терминът кунг-фу има няколко интерпретации и една от тях е “майсторски умения, придобити с течение на времето". В нашия случай – майсторската техника, с чиято помощ в първоначалния етап на масажа "събуждаш" рецепторите на кожата на половинката си за предстоящата порция наслада и превключваш претоварения му с проблеми мозък на вълна чувствена нирвана. За да постигнеш кунг-фу, всички твои уводни ласки трябва да са нежни, гальовни и плавно преливащи една в друга. В никакъв случай не бива да откъсваш ръце от тялото му нито за секунда, нито да сменяш ритъма. За още по-фино приплъзващи се движения може да използваш ароматно масло или масажен крем.

2. Анмо
Тоест, точков масаж. На този етап докосванията ти трябва да станат по-настойчиви и интензивни, без да губят нежността и плавността си. За целта, докато галиш кожата му, започни да я масажираш с палците и възглавничките на дланите при палците. После бавно и внимателно "раздвижи" кръвообращението, като повдигаш и "преместваш" кожата, хващайки я с краищата на пръстите си.

3. Игра в центъра
Съсредоточи се върху стомаха. Редувай бавни докосвания и супер внимателно прокрарване на нокти с масаж с дланите и върховете на палците около пъпа по и срещу часовниковата стрелка.

4. Съблазнително кръгово движение
Свий горната част на тялото си така, че да се притиснеш в него и да можеш да описваш кръгови движения с корема си. Освен че ще го накара да затаи дъх от удоволствие при допира на кожата ти, тази маневра е отлично упражение, което ще поработи за страхотно изваяно състояние на твоята мускулатура.

5. Девича целувка
Това поетично име крие една особено вълнуваща процедура, доста далече от понятието "девственост" - масажа с уста. Не, изобщо не намекваме за фелацио, а за устни ласки по цялото тяло, с изключение именно на ерогенна зона № 1 - слабините. Технология на процеса: хващаш кожата с устни и бавно и внимателно я всмукваш, като не забравяш да включиш в процедурата и езика. Внимание: не използвай сила, освен ако той сам не го поиска, защото шансът да предизвикаш възмущение и синини е много голям!

6. Милувки с гърди
Това е запазената марка на тайландския масаж, прославила го на длъж и шир и просто е грехота да я пропуснеш. Помоли твоя човек да легне по гръб, а ти се настани до него, или на четири крака отгоре. От тази позиция бавно се доближи до тялото му, докато зърната на гърдите ти не опрат кожата му и започни да я драскаш с тях. Гаранция, че този горещ полуконтакт ще даде еднакво възбуждащ ефект и върху двамата. Когато нивата на възбудата ви се покачат до фаза за кипеж, се отдръпни, накарай го да легне по корем и повтори процедурата върху гърба и врата му, като от време на време се притискаш по-силно в него, за да усети меката плът на гърдите ти. След това, като си помагаш с ръце, погали отново само със зърната супер чувствителната ушна раковина.

7. Cosm-ест водопад
Ако нямаш достатъчно дълга коса, можеш да я замениш с четчица, или пухче. Плъзга се по цялото тяло, с особен акцент върху ерогенните зони. За още по-горещ ефект може първо кожата да се навлажни с език.

8. Похотливо измесване
Той лежи по корем, а ти се настаняваш удобно отстрани и започваш масаж на бедрата по следната схема. Докато с едната ръка описваш кръгове по едното бедро, с върховете на пръстите на другата галиш зоната на опашната кост. След това сменяш кръговете с движения нагоре-надолу. Правиш всичко много бавно, все едно измесваш тесто.

9. Масаж на областта на слабините
Основно правило на похотливия масаж е зоната на слабините допоследно да не се стимулира директно, за да може всяко докосване да градира бавно в сладко-мъчителна страстна агония. Когато той е на ръба да полудее от желание, постепенно изтегли еротични сили от гърба, врата и корема и ги прегрупирай към зоната на слабините. В тази фаза той вече лежи по гръб, ти си коленичила между краката му и милиметър по милиметър напредваш към срамната кост.

10. Стълбът на небесния дракон
И тук, в кулминационния момент идва ред на еротичен елемент, който вече ти е познат - само че не точно като стълб на небесен дракон, а като турска... пет букви по хоризонтала, начална “ч”. Жокер: поемаш члена му между гърдите си, като ги притискаш една към друга, и го заключваш между тях. Започваш да се движиш напред-назад във вариация на гръдна мастурбация. Сети ли се вече коя е думата?


Тантра

С половинката ти сте на мнение, че ако не е бърза, спонтанна и стремителна вихрушка от страст, сексът просто не е секс? Е, това е вариант да откриете насладите на другата еротична крайност. Където всичко се прави много бавно и методично, с цел да се почувства всяко движение и чувственото му ехо. Повярвай, може да е всичко друго, но не и скучно и отегчително!

1. Ароматните свещи или клечки са задължителни, защото ще ви помогнат да се откъснете изцяло от рутинното ежедневие и проблеми. Но бъди внимателна с избора на мирис - супер наситените и сладникави комбинации с роза и мускус например (всъщност тук влизат и специалните афродизиачни смеси “тантра”, “кралицата на нощта” и т.н.) се оказват непоносимо тежки за доста хора. Ако не сте ги тествали предварително, по-добре се спри на леки дървесни ухания от сорта на кедър или сандалово дърво. И ги запали в по-далечна част на стаята. Не прекалявай и с ароматните масла за масаж, за да не се получи главозамайване от сорта на онова, когато алчно душиш тестерите в магазин за парфюми, докато не ти причернее пред очите.

2. Разстели меко дебело одеало на пода – достатъчно широко, за да остане място и за теб, ако не искаш натъртени колене на другия ден. Временно забрави за всички признаци на цивилизацията под формата на мобилни и стационарни телефони, часовници, телефонни секретари, домофони, дистанционни за: телевизор, уредба, климатик, DVD... а, да, и ключовете за колата с алармата, плюс подсвиркващия ключодържател с връзката за входната врата, плюс цъкащия код на охранителната система на външната врата, плюс дрънкащия таймер на микровълновата... и .т.н, и т.н. Напълно достатъчен е диск с тиха спокойна музика, зареден в другата стая и оставен на самотек.

3. Сега идва най-трудната част
- да се отпуснете напълно и да изключите за всичко друго, освен за конкретния момент. Дай инструкции на половинката си да се съсредоточи върху идеята как след малко ще започнеш да го докосваш (най-добре е да му превържеш очите с нещо, за да се изостри максимално осезанието му). Ти самата трябва да си с меки като коприна, перфектно хидратирани длани и с движения, плавно течащи като вода. Сещаш се, че няма как да изпълниш последното като хората, ако си изнервена и напрегната. За да постигнеш вътрешно равновесие, приложи следната основна техника от йога и тантра. Затвори очи и се концентрирай върху начина, по който се повдигат и спускат гърдите ти и въздухът влиза и излиза от тялото ти - от езотерична гледна точка това е способ за зареждане с жизнената енергия пранаяма, а от лаишка гледна точка представлява чисто и просто наблюдение на дишането. Когато си достатъчно отпусната, погледай тялото му около минутка и си представи какво удоволствие ще му доставиш.

4. Не допускай грешката, която правят почти всички прохождащи масажисти. А именно, избор на неподходяща поза. Понеже напрежението на тялото винаги се прехвърля върху движението на ръцете и оттам - в усещанията на масажирания, е супер важно да не се изморяваш и да ти е удобно през цялото време. За целта внимавай гърбът ти да е изправен винаги.

5. Според тантра с първото докосване ти "се запознаваш" с тялото на партньора си отново всеки път, независимо от колко време сте заедно. Ето защо е изключително важна уводната хореография: той лежи по корем, ти седни отстрани до него с подвити под себе си крака и внимателно положи длани напречно на гърба му, като едната е в зоната на кръста, а другата - между лопатките. Затвори очи и почувствай кожата му под дланите си, опитай се да си представиш, че се сливаш с него напълно и между твоите ръце и неговия гръб няма граница. След това, докато го галиш нежно с едната си ръка, с другата нанеси масажно масло върху гърба и краката.

6. Основните признаци на тантра масажа са бавното темпо и продължителносттта. Всички докосвания са много нежни, постепенни, грациозни, концентрирани и наситени с внимание. И предизвикват усещане като от допир с меки котешки лапички. Супер приятно, нали?

7. Сега седни при главата му с разкрачени колене, така че като протегнеш ръце, да достигаш до кръста. Сложи двете си длани върху кожата от двете страни на гръбнака и започни бавно да пълзиш напред, като постепенно прехвърляш цялата си тежест върху ръцете. Когато достигнеш кръста, обърни дланите нагоре, плъзни ги встрани и после ги върни нагоре към подмишниците и врата. В областта на раменете обърни дланите отново, обгърни с тях плещите и с върховете на пръстите премини с плътен натиск по мускулите. Върни длани в изходно положение. Направи няколко такива кръга без прекъсване.

8. Според тантра нереализираната сексуална енергия се складира в областта на кръста. Следователно трябва да обърнеш особено внимание на тази зона. Докато той все още лежи по гръб, смени телесните кръгове от предната точка със следното движение: от мускулите, странично на гръбначния стълб на нивото на врата тръгни бавно надолу към кръста, като с възглавничките на палците правиш малки кръгови движения в хоризонтална посока от прешлените на гръбначния стълб навън, като си помагаш с тежестта на тялото си. И кръгче след кръгче се премествай към кръста. Когато стигнеш до него, мислено нарисувай триъгълник с връх опашната кост. И с палците направи бавен усърден масаж на цялата му повърхност. После се премести върху краката.

9. Седни в краката му с колене между неговите стъпала. Масажът на краката може да се изпълнява както последователно, така и едновременно на двата крака. Сложи длани върху глезените и започни да ги плъзгаш нагоре със силно и бавно поглаждане. Когато стигнеш до таза, раздели длани настрани и със същия плътен натиск се върни надолу по страничната повърхност на краката. Не напрягай ръце, а си помагай с тежестта на горната част на тялото си. Задръж се върху палците и стъпалата на краката и внимателно масажирай абсолютно цялата им повърхност, където са съсредоточени точки, свързани с всички вътрешни органи (ако той има гъдел, трябва да приложиш по-силен натиск). Специален бонус е масажът на задните части.

10. Завърши с леки перцевидни докосвания с върховете на пръстите хаотично по цялото тяло.

Виж ощеНово в Cosmo