Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Урок по клиторознание

 

Оценка: (0/5)

 
 

Без значение как го наричаш, клиторът ти е супер сензитивен, пълен с нерви секс орган, който съществува единствено за твое наслаждение.

Урок по клиторознание

Формата

Клиторът е с формата на ключица и има „крака“, които се намират по цялата дължина на пубисните ти кости. Има и две „ушички“, които се намират до отвора на уретера и вагината.

Предлагаме пет секс пози без проникване, които ще ви създадат нова идея за секса (снимки долу):

5 пози за секс (без секс)

Силата

Въпреки че главичката на клитора е малка, в нея има могъща оргазмена мощ с повече от 8000 нервни окончания, което е приблизително същото число като на главичката на мъжкия пенис.

Размерът

Когато погледнеш надолу, клиторът ти изглежда с размерите на грахово зърно. Но отвън се вижда една малка чат от органа. Цялата му площ може да варира от 7 до 13 сантиметра!

►►►5 пози за максимална стимулация на клитора

Усещанията

Вътрешната част на клитора има еректилна тъкан (като пениса). Когато се възбудиш, към него се насочва по-голямо количество кръв, от което и получаваш това усещане на удоволствие.

Ако познаваш тялото си по-добре, може да ти помогне да увеличиш удоволствието.

Урок по клиторознание

C-ТОЧКА.ЛЮБОВЕН БУТОН.РОЗОВА ПЪПКА

Без значение как го наричаш, клиторът ти е супер сензитивен, пълен с нерви секс орган, който съществува единствено за твое наслаждение. И следващият ти оргазъм вероятно зависи от него. Стимулирането на клитора е едновременно необходимо за или увеличаването на силата на оргазма при огромно количество от жените (75%), според ново проучване на Университета на Индиана, направено сред жени, потребители на сайта OMGYes.

Колкото амбициозна и напреднала да си в материята, ти и партньорът ти винаги можете да минете опреснителен курс по Клиторология. Стремете се към 6+!

►►►15 факта за клитора, които ще те изненадат

Когато за пръв път се възбудиш (от целувки, галене или дори мръсни мисли), твоят мозък вижда зелена светлина да изпраща повече кръв южно долу, което провокира набъбване на клитора ти.

Ставайки по-възбудена, главичката на клитора ти става супер чувствителна на допир, заради хилядите нервни окончания, които са активирани. Веднъж след като стимулацията те е докарала до ръба на оргазма, зоната започва да се свива и разпуска, осигурявайки ти онова „о, да“ облекчение. (При някои жени клиторът става толкова чувствителен след оргазъм, че не искат никой и нищо да ги докосва). Няколко минути след кулминацията, всичките ти женски части започват да се успокояват и клиторът ти се връща в първоначалната си форма.

Урок по клиторознание

Открий кой стил на стимулация е за теб

„Когато става дума за клитора, трябва да се експериментира“, казва секс терапевта Ванеса Марин, основател на Finishing School, онлайн платформа за женски оргазми. „Повечето жени си мислят, че автоматично ще разберат какво е добре за тях, но това просто не става така“. Проучвай зоната, за да разбереш кое работи при теб и кое не, предлага Деби Хербеник, д-р и директор в Центъра за сексуално здраве на Университета на Индиана и водещ автор на проучването в партньорство с OMGYes. Ето и видовете стимулации с пръсти или език , на които жените се наслаждават най-много, според тяхното изследване:

64%

Предпочитат движения нагоре и надолу

52%

Искат кръгови

31%

Обичат настрани

21%

Се радват на пулсиращи

19%

Се възбуждат от притискания и натискания

16%

Си падат по пляскания

12%

Казват Да на почукванията

Урок по клиторознание

Свърши си горещата домашна работа

Избягвай директния контакт

67% от жените предпочитат директния контакт с клитора, според проучването, но фокусирането върху това любовно копче понякога се усеща много интензивно и неприятно. В такива случаи се възползвай от формата на клитора, стимулирайки всичко, освен горещата точка. Помоли приятеля си да обърне внимание на останалите места около него (включително качулката на клитора, която се вижда, когато не си възбудена), лабиалните зони, което ще е достатъчно, за да стигнеш върха.

►►►Пиърсинг на клитора: какво трябва да знаеш

Опитай с бельо

За сериозна гореща игра, стой облечена с бельото си и помоли партньора ти да те масажира с пръст върху клитора. Това може да е огнен старт на секса (и начин да възбудиш максимално партньора), а ако искаш, може да го правиш сама, докато той те гледа.

Сменяй вариантите

Опитай два начина за възбуда: кръгове и потупвания, например, или търкане и пошляпване. Сменяй ги с пръстите си, докато не установиш коя техника ти доставя най-голямо удоволствие, а ако си с твоя човек, накарай да опита някой дует с езика си. Имай предвид, че 82% от жените обичат ритмичните, повтарящи се докосвания, затова отдели достатъчно време (поне няколко минути) на едно движение, преди да минеш към следващото и продължавай така.

Помоли за помощ

Когато си отгоре, най естественото нещо е ръцете да са ти надолу и с едната да стимулираш допълнително клитора. За по-силно усещане помоли партньора да го направи вместо теб, като следва ритъма на твоите движения. Екипната работа винаги е за предпочитане!


Виж ощеНово в Cosmo