Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Твоите секс страхове

Стойка Данкова / Cosmo Team
 

Оценка: (0/5)

 

 

Държиш се повече като уплашена котка, а не като секси котенце...

Ръцете горееЕЕееее...

Коя от вас поне веднъж се е въздържала от интересни секс движения, защото се е почувствала неловко в леглото?

Твоите секс страхове

Без значение дали се чувстваш некомфортно от това да разкриваш най-дребните детайли от тялото си, от това ти да поведеш „хорото” или просто да опитате нещо ново заедно, можеш да развалиш момента.

 

 

З Cosmo  читателки споделят своите СЕКС страхове...

Твоите секс страхове

 

 

1. "Винаги съм харесвала по-грубия секс, но приятелят ми обича нежно. "Една вечер ми предложи да забавим темпото, за да се взираме един в друг. В първия момент се почувствах тъпо, но след това идеята превърна секса с един от най-чувствените в живота ми. Наистина се свързахме!

2. "Винаги съм се чувствала неудобно, когато се събличам пред приятеля си" Вечерта преди да се разделим мислех единствено защо да не изключваме осветлението. Знаех си, че няма да го видя отново, затова си казах „Какво толкова”. Внезапно се почувствах свободна и прекрасна.

3. "Бившето ми гадже винаги сменяше темата, когато споменавах вибратора си " Вероятно си въобразяваше, че щом съм посегнала към играчките, той не е достатъчно добър в леглото. Така една вечер го помолих да легне по гръб и да ме гледа, докато се масажирам с вибратора си, а после му го подадох. След като видя, че той не е заплаха, го прие!

 

** Тези 3 споделени истории са често срещани и много вероятно, поне в една да виждаш себе си... Но има начин да преодолееш своите секс страхове -  следвай нашите COSMO  правила и повиши смелостта си – и двамата ще извлечете ползи!


Виж ощеНово в Cosmo