Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоята вкусна секси нощ

 

Оценка: (3/5)

 
Оргазмът: твоят добър приятел

Съвременните сексолози съобщават нерадостната статистика, според която 70% от жените не могат да изпитат оргазъм и пълноценно удоволствие от секса. Какво да направиш, за да не влезеш в тази неприятна статистика?

Твоята вкусна секси нощ

Секс позите, които гарантират успешен край: виж ги в галерията долу.

Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Съвременните сексолози съобщават нерадостната статистика, според която 70% от жените не могат да изпитат оргазъм и пълноценно удоволствие от секса. Какво да направиш, за да не влезеш в тази неприятна статистика?

►►►Сексът за една нощ също има своите правила. Виж кои са те.

Женският оргазъм е неизчерпаема тема. Той зависи от много неща, които не можем никога да обясним напълно. Та дори, замисляйки се за някакъв малък житейски проблем, чувайки неприятен звук – и край! Удоволствието отлита със скоростта на вятъра, крещейки ти: „Сбогом!“

Гадничко, нали? Но, ние сме ти приготвили ключа към няколко тайни, които, ако решиш да разгадаеш, ще си „сготвиш“ най-вкусната, сладка и секси нощ.

Наистина тези 5 стъпки ще ти помогнат да събудиш колкото се може повече енергия в тялото си, да получиш и дадеш на партньора си море от удоволствие и максимално да се разкриете един пред друг по време на свещената близост.

Сексът е ритуал, единение на женския и мъжкия организъм, обмяна на енергия.

Твоята вкусна секси нощ

1. Създай си любовно местенце

Подготви спалнята (ваната, кухнята – тук няма забранени места). Повярвай ни, това има много по-голямо значение, отколкото ти се струва на пръв поглед. Мястото, на което две души и тела се сливат в едно, няма място за обиди. Във вашия „храм на страстта“ не трябва да има ярки предмети и изобщо каквото и да е, което да отвлича вниманието ви един от друг.

Свещи, тиха музика, аромати – това е, което е позволено и необходимо да ти прави компания.

►►►Иска ти се секс в кола? Запознай се с тънкостите.

2. Отпусни се напълно

Определи ден, в който можете да се посветите един на друг. Отпусни се напълно, изпразни мислите си от всякакви преживявания.

Обикновено телата ни са сковани от постоянното напрежение, дори тогава, когато почиваме. А това блокира енергията, снижава чувствителността и възприемчивостта.

Твоята вкусна секси нощ

За да се отпуснете и двамата, може да вземете заедно вана преди голямата цел. Водата сваля напрежението, а нежните ласки, придружени от водната струя, доставят удоволствиене само на теб.

Прекрасно сближава и чувственият масаж с ароматни масла: невероятен начин да изразиш любовта си.

3. Дишай дълбоко

Дишането има ключово значение за енергията ти. В момент на близост дишай равномерно и дълбоко. А ако се научите двамата да дишате в унисон, ще е много добре.

За да събудиш сексуалната енергия, дишането не трябва да е само от гръдния кош, а с целия обем на белите дробове, с диафрагмата, корема. Заедно с тоталното отпускане това освобождава колосално количество сексуална енергия.

Твоята вкусна секси нощ


4. Не забравяй за предварителната игра

Преди да се научат да ходят повечето бебета пълзят. Така е и при секса. За да постигнеш максимална сексуална възбуда, включи в предястието любовната прелюдия.

5. Наслаждавай се на погледа му

А и той на твоя. Любувайте се един на друг. Защото колкото е важен самият секс, толкова са важни и докосванията, и контактът с очи с партньора.

Понякога може да ти се иска да затвориш очи, за да се потопиш дълбоко в собствените си преживявания, но не го прави задълго. В този момент страстта спада, нивото на сексуалната енергия – също.

Когато гледаш половинката си в очите, двамата обменяте енергия...и любов. Чрез очите можеш да проникнеш в дълбините на душата на любимия си, а не само да докосваш тялото му.

И още един интересен факт за десерт: в секса важна роля играят интимните мускули.

Ако ги напрягаш и отпускаш по време на секс, оргазмът става по-ярък и наситен. Така че опитай ритмично да стягаш мускулите при вдишване и да ги отпускаш при издишване. Само не се концентрирай в това упражнение, за да не изпуснеш най-главното.


Виж ощеНово в Cosmo