Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Той има предеякулация! Що за животно е това?

 

Оценка: (0/5)

 
Подготви се преди пенисът да срещне вагината ти

Да се страхуваш ли от неприятности, или все пак да си спокойна, ако твоето момче „се гордее“ с предеякулацията си? За твое успокоение ще ти признаем, че това състояние „не хапе“, но не е лошо да знаеш още нещичко за него и с какво то те заплашва.

Той има предеякулация! Що за животно е това?

Кой е твоят човек в леглото? Провери сега ⇒

С кой зодиакален знак ще правиш най-добрия секс

Всички знаят, че по време на еякулацията стотици милиони сперматозоида плуват свободно към твоята яйцеклетка, имат възможност да я оплодят, или да ти предадат...инфекция. А как стои въпросът с тези „нашественици“, които се появяват по време на секса, преди същинския оргазъм?

►►►Твърде си умна, за да забременееш случайно, нали?

Той има предеякулация! Що за животно е това?

Ето какво е необходимо да знаеш за предеякулацията!

 1. Можеш ли да забременееш?

  Да. В предеякулацията има активни сперматозоиди, макар и те да не са много. Мъжът не може да сдържи тази реакция на организма, за разлика от обичайното изхвърляне на сперма. Това се случва внезапно, може да започне дори преди разгорещения момент, в който решавате да използвате презерватив.

  По какво предеякулацията се различава от обикновената еякулация?

 2. Най-важната разлика е в източника. Предякулатът (смес от овлажняващи вещества) се отделя от жлезите на Купър, а „обикновената“ семенна течност – от тестисите. Но спермата, по своята същност, е една и съща. Когато мъжът е възбуден, жлезите на Купър (те са булбоуретрални) произвеждат предякулат, който тече по уретрата. Сперматозоидите в него не са много и те не се произвеждат в тези жлези.

 3. Кому е нужно всичко това?

  Тази течност подготвя „пътя“ на обикновената еякулация, измивайки остатъците от урина и премахвайки напрежението в уретрата. А и още, попадайки там, тя смазва допълнително вагината. Това е един вид мъжки лубрикант.

Той има предеякулация! Що за животно е това?

 1. Има ли женски еквивалент?

  Да! Жените притежават миниатюрни бартолинови жлези, разположени на входа на вагината, и също отделящи смазващ секрет.

 2. И какви са рисковете?

  Не са големи, но не бива да разчиташ само на шанса. Има вероятност да получиш инфекция и дори да забременееш. Именно затова надеждността на прекъснатия полов акт не е 100%. По-добре е да помислиш за контрацепцията преди момента, в който пенисът ще се срещне с вагината ти.


Виж ощеНово в Cosmo