Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сътвори си секс гигант само за теб

 

Оценка: (0/5)

 
Как се става секс гигант?

Как се става секс гигант? Защо някои мъже могат да извършат 5 полови акта за една нощ, а други – едвам се справят с един? Отговорът на този въпрос искат да научат както мъжете, така и жените.

Сътвори си секс гигант само за теб

Къде те очаква най-добрият секс? Провери в галерията ни долу.

С кой зодиакален знак ще правиш най-добрия секс

Сексуалният ексцес са нееднократни (повтарящи се) полови актове, извършвани от мъжа през едно денонощие. Американският сексолог Артур Кинзи е установил, че на възраст до 20 години повече от 55% от мъжете са способни да извършат повтарящи се полови актове, на 35-40 – половината от тази способност се губи, а на 55-60 я запазват едва 3% от мъжете.

►►►Опитай тези шест упражнения за по-готин секс.

Излишък за Казанова

Способен ли е мъжът на многократни актове, или не, зависи от количеството полови хормони, на първо място от тестостерона. Той е отговорният за възбудата и ерекцията. Няма обаче тясна връзка между половите способности и хормоните. Все пак продължителността на любовния маратон зависи и от работата на мозъка.

Истината е, че зрелият мъж не е способен на пет полови акта за една нощ, дори да е с нова партньорка: максимумът, на който може да разчита тя, е 2-3, и то с пауза.

Сътвори си секс гигант само за теб

Да, многократните полови актове играят важна роля за жената, защото са способни да пробудят чувствеността й. Това е изключително важно за момичетата, които тепърва встъпват в света на секса. Но, както показват изследванията, оптималният вариант е 3-4 полови акта за една нощ.

За да стане мъжът секс гигант той трябва да е в добра физическа форма, да се храни правилно, да не се преуморява и задължително да си почива преди секс. Изследвания показват, че за мъжа е изключително полезно плуването – то укрепва сърдечно-съдовата система, освен това водата масажира половите органи на плувеца, което, разбира се, е в негов плюс.

Да „свършим“ умно

Само че, далеч не само здравословният начин на живот помага да се превърне мъжът в сексуален гигант. Той може...да се научи да извършва многократни полови актове (да, правилно прочете – и това се учи).

Цялата тайна се крие в това, че мъжката еякулация и оргазмът не са едно и също нещо. Известните сексолози Мастърс и Джонсън са установили, че тези мъже, които са способни на сексуални рекорди, могат да се докарват до границата на еякулацията, а след това да се спират и да се отпускат, получавайки оргазъм, но без да изхвърлят сперма. Тоест, ако мъжът се научи да „отделя“ еякулацията от оргазма, той ще е способен на многократни полови актове.

Американските лекари, които изследват дълго този проблем, препоръчват няколко метода, позволяващи на мъжа да се превърне в неуморен Казанова.

Сътвори си секс гигант само за теб

Техниката стоп-старт

Още през 1955 година урологът от университета „Дюк“ – доктор Симанз, описва методиката на лечение на преждевременна еякулация. Тя се състои в това, че мъжът мастурбира почти до самия край и точно преди него – спира. В края на краища така той може да се научи да получава оргазъм, без да еякулация.

►►►Наясно ли си с "творението" предеякулация?

Техника на „стискането“

Някои специалисти съветват да се стиска леко крайчето на пениса, непосредствено преди еякулацията – с два пръста отдолу и с палеца отгоре. Американският университетски доктор Хъртман препоръчва: „Легни по гръб – нали все пак повечето мъже, способни на множество оргазми, ги изпитват, когато жената е отгоре“. С леко докосване стимулирай пениса почти до самото семеизпразване, след това прекрати и го стисни. Дръж го 15-20 секунди, докато поривите за еякулация на спрат. След това отново смело се захващай с мастурбацията. Научи се да стигаш до границата на еякулацията по 3-4 пъти, преди да си позволиш да свършиш.“

Яйцата – долу!

Непосредствено преди еякулацията тестисите са пристягат към тялото. Ако те, дори частично не се приповдигнат, мъжът няма да е способен на пълна еякулация. Затова можеш да задържаш изпразването, държейки тестисите долу.

Сътвори си секс гигант само за теб

Сексуална невроза

Когато човек не изпитва психологически комфорт в интимните отношения, може да се стигне до сексуална неудовлетвореност, дори в леглото да няма проблеми.

Неудовлетвореността обикновено възниква при лоша психологическа обстановка: когато любовта си е отишла, двамата имат лоши отношения и близостта е тягостна и нежелана. Разбира се, ако жената има силен темперамент, то тя може дори по време на секс с мъж, когото не обича, да получи оргазъм. Но в същото време тя няма да чувства нито радост, нито щастие.

А отсъствието на удовлетворението води до интензивно сътресение на организма. Първо се променя характерът на жената: тя става раздразнителна, избухлива, несдържана. Сънят й се разбива, засилва се сърцебиенето. Ако оргазмът е слаб, или изобщо го няма, то кръвта не се отдръпва от половите органи, а по-скоро застоява. Това е свързано с някои оплаквания на жената: вагинит, мастопатия, миоми на матката и др.

За съжаление, до тежки последствия води ситуацията в брака или връзката, при която жената по някаква причина не може да се раздели с мъжа си и тя е „длъжна“ да търпи превърналите се в противни за нея сексуални отношения.

Сътвори си секс гигант само за теб

Лекарите са на мнение, че от неудовлетвореността на жената страдат и двамата партньори. Мъжът може да има нарушения в ерекцията, ускорена еякулация, застой в простатата, сърцебиене, нарушение на съня, раздразнителност. Разбира се, никой не казва, че такива двойки веднага трябва да се развеждат. Ако няма брак и деца, е по-лесно да се вземе решението за смяна на партньор. Дългият период на общуване, в който се проявяват близките интереси и еднаквото виждане за живота, е гаранция за това, че двамата едва ли ще се разочаровате един от друг.


Виж ощеНово в Cosmo