Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Страстен маратон

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Страстен маратон
За да противодействаш максимално ефективно на бързо препускащото ежедневие, задели време за дълги, бавни, страстни сеанси. Виж печелившата рецепта за еротична фиеста до зори.

Не се ограничавайте до една поза.
Дръжте под контрол възбудата си, като минавате от поза в поза. Например: след като вече сте достигнали опасна близост до финала в мисионерската, прекъснете похотливата инерция и минете в седяща конфигурация, която принципно предразполага към по-бавни движения. После разнообразете със странична поза - лъжички, или 77.

Забавете тласъците. Бързият и отривист ритъм води до скоростен финал, който не блести с особена интензивност. За да избегнете тази похотлива клопка, докато той е отгоре, стисни бедрата му с ръце и започни да го направляваш към по-бавна скорост. Или премини върху него, за да можеш да контролираш скоростта и дълбочината на проникване.

Опитайте различен тип докосвания. Всеки път, когато вкусите ново усещане, телата ви инстинктивно реагират с едно „Бре! Какво беше това?“, което действа като естествена еротична пауза и съответно - автоматично отдалечава оргазма ви. Така че опитвайте всякакъв тип допир, който ви хрумне, без да бързате - в крайна сметка имате на разположение цяла нощ.


Виж ощеНово в Cosmo