Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Спонтанният секс: готин ли е, ако сте дълго заедно

 

Оценка: (0/5)

 
 

Приготвяш се да ходите на гости на родителите му и в последния момент изливаш кафето върху роклята си. Докато се преобличаш, започват да се случват странни неща. Поздравяваме те, ти току-що прави спонтанен секс!

Спонтанният секс: готин ли е, ако сте дълго заедно

Авантюрисът през лятото - виж го в галерията със снимки долу.

Неговите летни секс авантюри според зодията му

Внезапният порив за секс е присъщ на връзката в началото, естрогенът и тестостеронът подскачат, ти още не си успяла да обуеш бикините си, а ето че отново се налага да ги сваляш, а филмът така и си остава недогледан.

►►►Грабни тези 30 идеи какво да му направиш, ако го сгащиш гол.

Но когато живееш дълго с любимия човек, то сексът се отлага за уикенда, а дантеленото бельо се сменя с памучна пижама, уморена си, планина от работа, неизмити чинии... Списъкът е дълъг като този с желанията ти... И незабелязано и коварно сексуалният ти живот губи своята наситеност.

Спонтанният секс: готин ли е, ако сте дълго заедно

Но, имаме какво да ти кажем! Да, точно стихийните изблици на страст могат да станат вълшебното копче, което да активира предишната тръпка. Витамин С укрепва имунитета, а спонтанният секс – отношенията.

►►►Прави секс и отслабвай. Ето как и с колко.

Внезапното сексуално разтоварване ще те върне към старта на интимния живот. Не в буквалния смисъл, разбира се. Но предишната острота на отношенията ти е като феникс – тя ще се възроди! Ти сами си сложи краката върху раменете, докато сте в кухнята. Желателно не на своите.

Спонтанният секс: готин ли е, ако сте дълго заедно

Силната възбуда може да дойде, когато най-малко я очакваш. Настроила си се за спокойна, тиха вечер, да гледаш любимия си сериал, но внезапно те обзема странното чувство. След това се опитваш да възстановиш какво точно се е случило: „На коя минута от филма спряхме да го гледаме? Как така на втората?“

Или си на работа, гониш срокове за предаването на поредния план, вбесила те е новата колежка, а за капак си раздра и готините жартиери. И изведнъж мъжът ти пише тези неприлични неща, и то точно докато обядваш.

Ами какво пък, не е ли идеалното време да се срещнете за десерта? В колата, или в съседното заведение – няма никакво значение. Важното е да сте извън обсега на любопитните погледи. Все пак не всички са готови да станат съучастници на спонтанната ви любовна история.

Спонтанният секс: готин ли е, ако сте дълго заедно

Спонтанният секс ни превръща в диви същества, кара ни да махнем всичко от масата и да се обичаме тук и сега. Той е бърз и луд, сближава ни не само физически, но и емоционално.

А после е супер приятно да си спомниш за това как си закъсняла за гостито при родителите му...


Виж ощеНово в Cosmo