Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Солов секс

Ина Сарафова
 

Оценка: (5/5)

Дали си признаваш, че го практикуваш, или не, си е твоя работа. Ние лично твърдим, че не правим подобни работи, но... сме чували и чели някъде, че било доста полезно занимание и незаменима прелюдия към класическата похотлива дуо хореография. Защото помага да проумееш какво, къде и как удря върху най-тънката ти чувствена струна и извлича невероятна оргазмена симфония. При това положение трябва да прегледаме соло партитурата на eротичната “Ода на радостта”, не мислиш ли?


Част Първа:

Оркестрация

Да, става дума за момента преди началото на концерта, когато всички настройват инструментите си. От тази фаза зависи качеството на цялостното внушение на творбата. Същото правило важи и за успеха на твоето секс изпълнение: колкото по-добре настроиш организма си на чувствена честота, толкова по-голямо удоволствие ще получиш. Добрата новина в случая е, че природата е супер снизходителна към нашия биологичен вид в това отношение: мозъкът ни е в състояние да превключи на похотливи честоти за супер скоростната времева отсечка от пет секунди, независимо дали през това време сключваш устни с някое гадже, наблюдаваш похотлив кадър, или се докосваш. Ако става дума за последния случай обаче, за да може не само да се издигнеш на крилете на възбудата,но да се задържиш трайно там и да пожънеш богати чувствени дивиденти, трябва да си осигуриш възможно най-предразполагащата атмосфера. За целта избери някое място, където няма опасност някой да нахлуе в разгара на екшъна, изключи телефоните и забрави временно всички недовършени задачи, текущи проблеми и задръжки. Ако това ще ти помогне да се отпуснеш, запали свещи, налей си чаша любимо питие за релакс и си пусни някой филм с горещ актьор и парещи сцени, като Изневяра с Оливие Мартинес например.

Част Втора:
Адажио
Най-вероятно знаеш, че думата идва от италиански, означава бавно, спокойно и в крупните произведения на инструменталната и камерната музика (симфонии, сонати, квартети) обикновено втората или третата част е с такова темпо, в контраст със следващата бърза част. Всъщност този преход е удачен не само от музикална, но и от похотлива гледна точка. Защото ти помага постепенно да покачиш нивата на възбуда в името на качествен финал. Ако се втурнеш в престо (бързо) темпо от самото начало, снижаваш шанса да достигнеш оргазъм, а дори и да го направиш, неразбудените ти напълно сетива няма да дадат максимума от себе си. На какво да заложиш? Ами, на същите неща, които важат в любовната игра за двама. Самоизследвай с ръце всяка чувствителна зона от кожата си – като се започне от устните, мине се през шията, гърдите, подмишниците, корема, вътрешната част на бедрата... и дори пръстите и стъпалата на краката. Не се колебай да сменяш различен тип движения – от галене до леко драскане. След известно време ще откриеш освен общовалидните чувствени точки, личните си ерогенни зони – местата, които ти носят неподозирано разтърсваща доза удоволствие. Примерен сюжет: една от най-удобните територии да предприемеш мисия по провокиране на сетивата си е банята. Защото водата е естествена отпускаща среда, която стопява напрежението в мускулите. И съответно увеличава чувствителността ти към допир. Вдигни похотливите градуси с масаж на вътрешната част на бедрата и с ласки на корема и гърдите. Начертай кръгчета около зърната с мокър пръст, после леко ги притисни. Това ще отключи тръпки в зоната от кръста надолу.
Добра идея е да приложиш и похвата на температурната амплитуда, тоест да включиш кубчета лед и чаша гореща течност. Ледът може да плъзгаш директно върху себе си, като рисуваш ледени спирали и фигури и оставяш мокри дири. А когато кожата ти се преохлади и временно изгуби чувствителност към студа, започни да се докосваш с горещото стъкло на чашата, или затопли ръката си върху него и после я насочи към кожата си.  Когато възбудата ти нарасне значително, е време да преминеш към бързата част.

Част Трета:

Престо. Няколко урока по виртуозна техника.

Тук идва моментът да пристъпиш към ерогенната си зона № 1 и да се съсредоточиш върху нея. Пръстите ти са идеалните средства да научиш какъв тип натиск, скорост и движение вършат най-добра работа при теб. Опитай от леко потупване до изписване на букви. Безспорният плюс на този вид секс е, че ти си пълновластна господарка на положението. Действай на принципа проба и грешка, докато не откриеш какво ти доставя най-голямо удоволствие. Макар че няма универсален тип докосване, който да работи при абсолютно всички, все пак определени техники са с доказана висока доза надеждност. Като "фигура 8" например. Обяснението на сексолозите и биолозите: когато пръстите (един или повече) се плъзгат около клитора, описвайки осморка, те стимулират и малките срамни устни. А на стените на последните са разположени множество нервни окончания, което е причината при доста жени докосването им да носи повече възбуда и удоволствие в сравнение с клиторалната стимулация.
Похотлива соло стратегия № 2 – т. нар. Компас. Изпъни показалеца и средния пръст, събери ги и ги плъзни изток-запад и север-юг по карето на най-чувствителната си зона. Или пробвай Трипръстовия такт. С показалеца и безименния пръст отвори устните, а средния движи по оголения участък плът.
Какъвто и тип движения да експериментираш, си наложи да не мислиш за крайната цел, нито да фиксираш време, в рамките на което трябва да я достигнеш. Наслаждавай се на признаците на обземащата те възбуда – учестеното дишане, настръхналата кожа, пулсиращата във вените кръв... Не забравяй със свободната ръка да стимулираш останалите части на тялото си за пълен сбор наслада, а на финалната права може да пъхнеш един от пръстите във вагината си и да имитираш проникването на пенис (стига да не си девствена, разбира се). Ще видиш, че заключителният акорд ще дойде от самосебе си, когато си достатъчно отпусната и готова.

Част Четвърта:

Инструменти за напреднали

Кой е най-добрият приятел на една жена? Да, разбира се, тук се очаква да извадим прочутия цитат на Мерилин за диамантите. Да, обаче не. По следната съвсем проста причина: когато става дума за секс, вибраторите са незаменимо средство, доставящо една от най-силните форми на еротична стимулация. Не ги изключвай от похотливата си фиеста и оргазмът ти е в кърпа вързан.
Започни да плъзгаш играчката по плата на бикините си, като оставиш вибрациите й постепенно да се пренесат и да се разпрострат по тялото ти. После премини към директен контакт, като използваш техниките, описани по-горе. За максимално покачване на напрежението отлагай засилването на оборотите.
Ако се появи изтръпване и нечувствителност на зоната, не се притеснявай – това е временна реакция и просто трябва да се пренесеш върху други чувствени територии за няколко минутки. Дишай! Подобно на който-и-да е друг тип физическо натоварване, достигането на оргазъм изисква приемането на много кислород, който да зарежда движещото се тяло с енергия. Така че дишай дълбоко. На финала комбинирай играчка и пръсти на свободната ръка.   
 
Малко световна статистика
Мастурбацията осигурява 7-10% от оргазмите, изпитани от жените между 16 и 40-годишна възраст.

16% от жените използват порно, за да се възбудят.

14% от жените са използвали секс играчка през  миналата година.

Средната женска солова секс активност е 3 пъти седмично.

Най-активната демографска група от гледна точка на мастурбация е 20-29-годишни жени.

Типичният женски оргазъм трае от 6 до 10 секунди.

Рекордът е 200 оргазма за около 4-часова мастурбация.

Първият електромеханичен вибратор е открит през 1883 от Джоузеф Мортимър Гранвил.

Виж ощеНово в Cosmo