Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Щипките за зърна – начин на употреба

 

Оценка: (0/5)

 
 

Знаеш ли, че някои жени са способни да достигнат оргазъм само от стимулация при зърната.

Щипките за зърна – начин на употреба

Да, женските тела са истински шедьовър. Оргазмите от зърната на гърдите действително съществуват, а някои проучвания показват, че стимулацията на тези зони активира абсолютно същите центрове в мозъка, както тази на клитора и вагина.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Твоите зърна са едни от най-чувствителните части на твоето тяло и ако си имала партньор, който им е обръщал повече от обикновеното внимание по време на форплей и секс, със сигурност си усетила тръпки на удоволствие, готови да те изстрелят във висините. Естествено, както с всяка друга сексуална активност, стимулацията на зърната може и да не се харесва на някои жени, което е напълно нормално. Но със сигурност си заслужава да дадеш шанс на щипките за зърна, задоволявайки БДСМ секс фетишите, без да залиташ в прекалени хардкор изпълнения.

Щипките за зърна – начин на употреба

Те щипват зърната и ги правят супер чувствителни за последващата стимулация с ръце и език. Така те се превръщат във вълнуващ секс аксесоар за засилване на удоволствието в зоната над кръста. Ако разгледаш асортимента на секс магазините, ще откриеш, че има какви ли не варианти на щипките – от обикновени, до вибриращи и такива с вериги. Но как точно да ги използваш, за да не предизвикаш болка, вместо удоволствие? Отговаряме веднага.

1. Първо ги тествай.

Щипките за зърна не са за всеки и могат да предизвикат болка понякога. Пробвай какъв е твоят праг на болка, като защипеш с избрания от теб модел други, не толкова чувствителни части от тялото ти. Една от най-сигурните зони е меката част на ухото – то ще ти даде доста точна представа дали защипването предизвиква удоволствието, което очакваш. Ако ти хареса, премини към гърдите.

►►► 6 приложими секс пози от "50 нюанса по-тъмно"

2. Зърната ти трябва да са възбудени и твърди, преди защипването.

Твърдите зърна реагират по-добре на щипките.
Твърдите зърна реагират по-добре на щипките.

Преди да сложиш щипките, най-добре е да възбудиш гърдите си. Ако ще си доставяш удоволствие сама, направи го с пръсти. Ако си с партньор, помоли го да започне нежно да целува, засмуква и облизва зърната ти, а накрая леко да ги стисне със зъби. Когато зърната ти се втвърдят, време е да ги защипеш – постави щипките в основата на зърната. Не забравяй да попиташ в секс магазина кой модел щипки препоръчват за начинаещи.

5 вълнуващи пози, ако партньорът ти има фетиш към ходила

3. Максимална възбуда.

Най-голямото предимство на тази секс играчка се дължи на това, че щипките спират притока на кръв към зърната, което ги прави хипер чувствителни. След като си ги поставила, можеш да направиш усещанията още по-силни, като дърпаш щипките или приложиш някаква тежест върху тях. Но истинската магия се случва, след отстраняването им: кръвта нахлува там, където не е имала възможност преди това, карайки зърната да приятно да потръпват.

4. Разбери кога да спреш.

Внимание - щипките не бива да стоят върху зърната ти за повече от 10 секунди.
Внимание - щипките не бива да стоят върху зърната ти за повече от 10 секунди.

Гъделичкането и потръпването на зърната, което настъпва след отстраняването на щипките далеч не е всичко, което можеш да усетиш. Веднага след това, с партньора ти може да използват вибратор тип „куршум“ или перце за галене, ако си от по-чувствителните. Зърната ти ще откликнат, както никога досега.

►►► 8 скандални секс фетиша

Запомни – зърната за гърди не трябва да се носят за повече от 10 минути. Най-сигурният начин да разбереш дали ги използваш безопасно е да погледнеш как изглеждат защипаните ти зърна. Станали ли са те прекалено сини или червени? Студени ли са на допир? Ако отговорът е „да“, веднага махни щипките.

5. Внимавай, ако имаш пиърсинг.

Ако ти допада по-агресивната стимулация, но имаш пиърсинг на зърната, пак можеш да използваш щипки. Традиционните пиърсингите обикновено се намират там, където се поставят и щипките – в основата на зърната, като топчетата на бижуто излизат и от двете страни. Няма нужда да махаш пиърсинга, всеки път, когато задоволяваш жаждата си за БДСМ секс фетиши. Само трябва да промениш малко позицията на щипките – защипи не вертикално, а не хоризонтално.


Виж ощеНово в Cosmo