Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Без скрупули, моля! Но все пак, спазвай етикета

 

Оценка: (0/5)

 
Секс етикетът съществува!

Мислиш си, че в леглото няма забрани и всичко е позволено, защото си фен на „Мръсна хаванска трилогия“ на Педро Хуан Гутиерес, който казва, че „Сексът не е за хора със скрупули.

Без скрупули, моля! Но все пак, спазвай етикета

Сексът е обмяна на сокове, флуиди, слюнка, дъх и силни миризми, урина, семенна течност, лайна, пот, микроби, бактерии. Или не е. Ако е само нежност и небесна духовност, то тогава остава стерилна пародия на това, което би могъл да бъде. Едно нищо.“ Но... Дори да сме съгласни донякъде с „трилогията“, съгласи се и ти, че има някои правила, които всяка себеуважаваща се жена трябва да спазва. За краткост, нека ги наречем „секс етикет“.

Какъв фетиш има той според зодията, виж в галерията долу!

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Да, за секса са нужни двама (най-малко), мъжът не е ключът към твоята сексуална свобода. Без значение дали си сама, омъжена или с гадже, ти си длъжна (добре де, не ти вменяваме задължения, но е добре да се придържаш към казаното по-долу...) да знаеш тези 29 правила от този така наречен секс етикет.

►►►Пусни аварийките и виж правилата за секс в автомобил.

1. Говори за това какво искаш в секса. Мъжът не може да чете мисли, а ако на него не му се получава с доставянето на удоволствие, подскажи му. И бъди търпелива.

2. Престани да имитираш оргазъм. Ако се преструваш, вината е единствено твоя. Може и затова партньорът ти да е останал с впечатление, че на теб винаги ти е хубаво, и затова да не търси други пътища да стигнете и двамата докрай.

Без скрупули, моля! Но все пак, спазвай етикета

3. Ако искаш да получиш, се налага и да даваш. Егоизмът не е секси.

4. ...не удовлетворявай този, който не е готов да удовлетвори теб. Правилният мъж никога не поставя собственото си удоволствие пред това на половинката си. Той се възбужда от факта, че ти си възбудена.

5. Не се притеснявай да си шумна. Викай, стени, или още по-добре – бъди себе си, изразявай емоциите си така, както ти се иска.

6. Не отписвай мъжа, с когото първият секс не е бил кой знае какво. Първият път с нов партньор може да е много неловък. За прекрасен секс е нужна практика, затова не съди прекалено строго.

7. ...но ако той не се старае, не си заслужава. Щом желанието му е да удовлетвори единствено себе си, нека го направи сам. Ти заслужаваш по-добро!

8. Никога не задържай до себе си мъж, който не е обсъдил с теб предварително искаш или не да опитате анален секс, а направо се насочва към изпълнението на тази практика. Най-важното правило в секса е съгласието и на двамата партньори.

9. Мастурбацията не е само за мъже. Десетки изследванията доказват, че жените, които редовно мастурбират, изпитват най-силните оргазми.

Без скрупули, моля! Но все пак, спазвай етикета

10. ...и не е задължително да мастурбираш, само когато си сама. Няма нищо по-сексуално от момента, в който казваш на партньора си да не те докосва, докато ти обхождаш най-интимните си части по тялото.

11. Ти имаш своите правила в секса, но трябва да си отворена за новото. Всички ние се придържаме към своето „това да, това – не“, но е хубаво да си разчупена и да се учиш по време на връзката. Можеш да кажеш, че не искаш да правиш нещо, но ако след известно време премислиш, не се притеснявай да промениш правилата.

12. Не си длъжна винаги да казваш „да“. Ако не ти се прави секс, не позволявай на никого да те кара насила.

13. ...но ако пък постоянно казваш „не“, това руши отношенията. Ако искаш да създадеш емоционална близост, то трябва да има и физическа.

►►►Сексът за една нощ също има своите правила.

14. Тялото ти е прекрасно. Слаба или пълна, с малки или с големи гърди, с коремче или с плочки: върху теб всичко е прекрасно. Просто се научи да го „носиш“. И не позволявай на никого да ти казва, че това не е така.

15. Не дръж около себе си мъж, който счита прелюдията за ненужна.

16. Той не е длъжен винаги да е инициаторът за секс. Опитай, може и да ти хареса. А на него – със сигурност.

17. Ако правиш секс без презерватив, е време да си поговорим. Дори по-добре е да говориш с половинката си. Обсъди статуса на отношенията ви, дали правиш секс единствено с него и той с теб (за да избегнете полови инфекции), и какви планове имате, ако забременееш.

18. Не пренебрегвай важността на целувките. Те са залог на емоционалната ти близост по време на секс.

19. Не съди чуждия сексуален живот и не го сравнявай с твоя. Макар и приятелката ти да ти казва, че тя прави много секс, не бързай да завиждаш. Може съвсем да не е истина или пък количеството да е за сметка на качеството.

Без скрупули, моля! Но все пак, спазвай етикета

20. Ако не си сигурна стигнала ли си до оргазъм, значи не си. Но това е само стимул да продължаваш да работиш по въпроса.

21. Ти можеш да издължиш сутрешното му дихание? Е, значи и той може! Особено ако става въпрос за сутрешен секс.

22. Купи си секси бельо. Не само за него, но и за себе си. Избери това, в което се чувстваш божествено, без значение имаш ли човек до себе си, или не.

23. Сексът не е място за гнусливите. Всички ние сме възрастни хора, разхвърляната стая и някои неудобства са част от сексуалния договор (нали беше фен на „Мръсна хаванска трилогия“?).

24. ...затова не се притеснявай да гълташ. Така ще бъде още по-чисто, а и учените неведнъж са доказвали ползата от спермата.

25. Говори, ако така го усещаш. Не е необходимо да четеш лекции, но ако ти е хубаво и ти се иска да споделиш нещо, кажи го на глас.

26. Ако си в дълга връзка, дръж сексуалните подробности в тайна. Не е необходимо да разказваш на приятелите си – това вече излиза от сферата на интимното. Нека сексът бъде особеният момент за двама ви.

27. Ти си секси за мъжа тогава, когато си секси в собствените си очи. Той не забелязва недостатъците на тялото ти, той вижда настроението и увереността ти.

28. Използвай неговото и собственото си тяло максимално: ръцете не бива да бездействат никога, докосвай любимия си, а не възглавницата.

29. Наслаждавай се. Остави всички притеснения за после и просто се отпусни.


Виж ощеНово в Cosmo