Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сексът като спорт. Какво показва фитнес тракерът?

 

Оценка: (0/5)

 
 

Колко калории изгаряме по време на секс и какви са стойностите на фитнес тракерът?

Сексът като спорт. Какво показва фитнес тракерът?

Яж и презареждай. Ето с кои храни - виж в галерията долу.

25 храни, които ще увеличат сексуалното желание

►►►За много повече енергия между чаршафите се почерпи с тези ммм-вкусотии.

По време на секс наистина е най-добре да не се разсейваш със странични неща. Един американец е решил да ти спести главоблъскането и да изясни как се променя пулсът по време на интимните игри и колко калории се изразходват. И ето какво разказва той.

„Имам мнение за себе си, че съм добър любовник, обичам да опитвам нови неща – и един ден се замислих как мога да сметна ползите за здравето от секса. Купих си миниатюрен фитнес тракер, който се слага на пръста и изчислява пулса, оценява качеството на съня ти и други полезни за здравето показатели. Защо пък той да не изчисли добре ли показвам уменията си в спалнята?

Сексът като спорт. Какво показва фитнес тракерът?

Тази джаджа може да записва и жизнените показатели през цялото време. А ако го завъртиш на пръста си, той се свързва със смарт телефона – и от него можеш да си следиш данните в реално време. Разбира се, в приложението няма режим „секс“, но пък можеш да го добавиш ръчно.

►►►Златни правила за справяне с излишните килограми.

С две думи, с жена ми решихме да пробваме, при това без да правим в леглото нищо необичайно. Сложих тракера на пръста си, изгоних кучето от спалнята, съблякох се и започнахме: ласки с ръце, с устни и с други части на тялото. Играхме си така около половин час.

Когато всичко приключи, синхронизирах пръстена с мобилния си телефон. И ето какви бяха резултатите.

От 12:20 до 12:50 съм имал „кардио тренировка“, в процеса на която пулсът се е вдигал до максималните си стойности и е падал обратно. Ниският пулс е съответствал на тези 6-7 минути, докато съм й правил кунилингус, за да сме на равен старт по пътя към оргазма. След него пулсът е отишъл в нормалните си стойности.

Сексът като спорт. Какво показва фитнес тракерът?

Какви изводи си направихме от всичко това? Лично аз разбрах, че наистина не съм лош в леглото.

Колко калории са изгорени при това? Най-вероятно, около 200. Тоест, ако правиш секс три пъти в седмицата, то за една година можеш да загубиш 30 000 калории, без да си мръднеш д-то до фитнеса. Сексолозите казват, че фелациото гори едва 24 калори на час, секс игрите със звук – около 5 калории на стон, дълбокият силен оргазъм – 24 калории, петингът – до 90 калории на час. Самият полов акт – около 100 калории при мъжете и 70 при жените.

Сигурен съм, че съвсем скоро ще се появят тракери, които ще могат да следят движенията и да правят от това изводи, да пресмятат обема на кръвта, прииждаща към пениса. С две думи, бъдещите експерименти определено ще са по-интересни.“


Виж ощеНово в Cosmo