Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Секс на висота: как да го направиш в самолет

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ти най-вероятно си чувала за „Клуба на десетхилядниците“, в който попадат всички, които са правили секс в самолета. Разбира се, не очакваме да се гордееш с това, но пък може да се почувстваш съпричастна към нещо необикновено. Защо пък не?

Секс на висота: как да го направиш в самолет

Избери си дестинация от тези 25 места по света: виж в галерията долу.

Топ 25 световни дестинации

►►►Не дразни стюардесите. Те не обичат да поръчваш това.

Секс на висота: как да го направиш в самолет

Американският сайт за пътешествия Jetsetter провежда допитване сред 1600 души, за да изясни колко от тях са си спечелили членство в клуба.

Оказва се, че те не са никак малко – цели 15%.

Британската търсачка за полети Jetcost стигна още по-далече и разпита 700 служители в авиолинии. Резултатът е забавен: 21% са правили секс в самолета с колега, 14% – с пътник.

►►►Как цикълът ти се променя от полетите.

Най-често сексът на 10 000-метрова височина се случва при полет в развлекателни и романтични места: Лас Вегас, Малдивите, Сейшелите.

Секс на висота: как да го направиш в самолет

Тази информация най-вероятно ще бъде полезна на тези, на които им предстои дълъг полет и се чудят с какво да се занимават, освен да спят, четат и да гледат филми.

Специалистите по любовни дела при полетите съветват да се уедините при дългите нощни полети, когато светлината е изключена, и малко хора ще обърнат внимание на липсата ти. Най-добре да използваш тоалетната за инвалиди (ако има такава), защото там мястото е повече.

И задължително провери дали си заключила вратата! Не си заслужава да търсиш други уединени места. Дори в най-отдалеченото ъгълче в самолета рискуваш някой да те види, а и едва ли ще ти се отдаде да го направиш тихо и бързо, ако няма затворена врата зад гърба ти.


Виж ощеНово в Cosmo