Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Секс библия

 

Оценка: (0/5)

Сигурни сме, че мацка като теб заслужава най-добрият секс на планетата.  Вероятно си имаш и своя библия на удоволствието, която му „четеш“ редовно, но имай предвид, че и най- брилянтната СЕКС  идея на теория, може тотално да се издъни на практика.

Виж защо!

Секс библия

Секси медицинска сестра  с ГОЛЯМА инжекция

Мъжете за разлика от жените се възбуждат не толкова от допир, колкото от визуалния образ пред себе си.
Независимо кой сексуален фетиш ускорява  пулса му едва ли има мъж, който не обича да играе секс игрички. Секси костюмчетата винаги, ама винаги вършат добра работа. Има обаче една малка подробност. По някой път атрибутите към тях са малко стряскащи за мъжете и вместо да помогнат, може да стане точно обратното. По статистика мъжете са много по-малко издържливи на болка, за разлика от жените, както и 70% от тях ги е страх от инжекции и игли до гроб. Така че, си помисли дали искаш да правите як секс или той да си мисли как ще дойде лошата медицинска сестра да му „изпие кръвта“.

Строгата господарка в действие

Сигурно си изчела 100 кг литература по въпроса как мъжете обичат аналната стимулация, чак до простата.... Да, ама само ако  е от другия отбор!
Ако искаш да го откажеш от секс поне за една седмица (и завинаги с теб!) пъхни пръста си там, където слънце не огрява никога.
„Страхотен“ ефект  ще постигнеш и ако изненадващо извадиш садо-мазо арсенала си: ти цялата в латекс или черна кожа, камшик с 5 метални накрайника и... (да не изброяваме другите подробности...) Ефектът ще е: вкарваш му трайна параноя по въпроса:  "Какви ги е вършила преди мен?!" и „Тя е напълно луда и яко извратена“.

„Свирки“ с лед

Пълниш устата си кубчета лед и... „Ох“ за теб, особено ако имаш чувствителни зъби или кариеси.
Твърде възможно е и неговият инструмент да се почувства зле от ледените занимания. Запомни че, забелена главичката му става от три до пет пъти по-чувствителна. Да не говорим, че можеш и яко да се задавиш от ледчетата и да кажеш „чао“ на романтиката веднага. Класическите свирки са си най-добри. Ако толкова държиш на нещо по така, то вземи някакъв гел с миризма, която той би харесал и го подкарай малко на ръчна.
 

Секс по  монтьорски

И ние сме гледали стотици порно филми с такъв сюжет, ама нали си наясно как се снимат порно филмите...
Ако се опитвате да постигнете нещо, облегнати на някоя стена, като за целта той те е вдигнал, държейки те за задни части, шансът не е почти нулев. Освен че ще се снабдите с синки и натъртвания за седмици напред, докато се мъчите да синхронизирате телата си, гърбът и ръцете му ще отмалеят, преди да свърши който и да било от вас. Да не говорим, че ако мъжкото му достойнство е с по-малък размер, то този вид пози са крайно не подходящи. Единственото, което той ще си мисли през цялото време е, че му е къс и че явно ти си недоволна и няма да е далече от голата истина. Причината ще е, че трудно ще може в такава поза да го вкара в теб или непрекъснато ще е извън от теб.

Секс в гореща вана

Горещата вода е както студената вода за мощта на неговия инструмент: няма разлика! (запомни го!) И в двата случая синдрома на „охльовизма“ ще е налице.
По принцип си е перфектен избор за старт на любовните игрички, ама не  и на същинското продължение, защото при акта в каквато и да е водна среда - от вана до море - той вкарва доволни количества вода в теб, които отмиват естественото ти овлажняване. А ако попадне в матката ти, водата може да предизвика инфекция с трайни последствия за теб.


Виж ощеНово в Cosmo