Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Самотни удоволствия

 

Оценка: (5/5)

Страхотна новина е, че повечето от вас намират мастурбацията за нещо напълно естествено. Защото истината е, че ключът към прекрасния секс започва от теб самата. Усвояването на умения да достигаш оргазъм сама е първата стъпка към достигането на върха с партньора ти. Просто е – трябва да знаеш кое те кара да се чувстваш добре, за да научиш някой друг как да борави с тялото ти.


Самотни удоволствия
Самотни удоволствия © Shutterstock

77.23 % от вас смятат, че мастурбацията е напълно естествен начин да разпуснеш парата.
14.39 % от вас я смятат за едно от най-големите удоволствия в живота.
8.38 % пък смятат, че е гнусно и не я практикуват.

Ами, 8-те процента от вас, които са отговорили, че не мастурбират, защото им се струва гнусно? Причините ви може да са от възпитанието. Или пък да вярвате, че единствената цел на секса е възпроизводителна и удоволствието от него не е толкова важно. Други от вас пък може би изпитвате неудобство да се отдавате на самотни занимания, защото като деца са ви хващали да се докосвате интимно и са ви казвали, че „така не е хубаво“. Тези неприятни усещания би трябвало да намалеят колкото повече се образовате на тема секс и колкото по-откровено започнете да говорите за сексуалния си живот.  


Виж ощеНово в Cosmo