Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

С кого ти изневеряват: с приятелка, със съседка или...

 

Оценка: (0/5)

 
 

Поредното изследване в областта на изневярата ще ти отвори очите за някои неща.

С кого ти изневеряват: с приятелка, със съседка или...

Кой зодиакален знак сред мъжете изневерява най-много? Защо не провериш в хороскопа долу?

Хороскоп на мъжките изневери

Следващият път, когато надушиш изневяра, си спомни: тя като нищо може да влезе в аналите на статистиката.

►►►Изневярата си има причини и следствия. Ето кои са те.

Колкото и да се мръщят фанатиците и да пръхтят лицемерите, изневярата винаги е била и си остава важна част от отношенията. Рядко се случва някоя двойка да изкара години заедно, без да се сблъска с това предизвикателство в отношенията и да не се спъне по каменистия път на моногамията. Разбира се, има изключения, съвсем не искаме да кажем, че ти не си сред тях, но сега разговорът не е за тях. Напротив, сега ще си говорим за изневерите (за кой ли път!).

Въпреки че изневярата е изучена до мозъка на костите й, почти колкото Хеопсовата пирамида, доскоро и върху прелюбодеянието имаше бели, неоткрити петна.

Едно от тях касаеше хората, замесени в кръшкането. Но... Видимо и това петно е изтрито от картата с въпросителните.

Наскоро в списание за семейна психология – Journal of Family Psychology, което се издава благодарение на усилията на Американската психологическа асоциация, бяха публикувани резултати от изследване, посветено на темата „С кого предпочитаме да изневерим“ (ако изобщо се решим на тази стъпка).

С кого ти изневеряват: с приятелка, със съседка или...

Образецът на проучването наистина е прекрасен: 13 030 американци, които са събирани от 2000 до 2016 година. В това изследване интересът бил насочен не към всичките 13 хиляди, а към тези от тях, които имат брак, и са решили да изневерят на своята половинка.

На анкетираните бил задаван въпросът с кого именно изневерихте? Като варианти им предложили: с близък приятел, със съседа, с колегата или със стар познат, със случаен познат, с човек, на когото платих за секс, друг вариант.

►►►Ето ги 10-те признака на емоционалната изневяра.

Няма да те мъчим повече! Повечето от попитаните, а по-точно 53,5%, са отговорили с „близък приятел“. Да, точно така, оказва се, че дори в търсенето на забранени удоволствия и морално-етични терзания, повечето от нас са мързеливи и тромави и предпочитат да не напускат зоната си на комфорт.

На второ място по известност в изневерите се подрежда „съседът, колегата или стар познат“ - такъв отговор са дали 29,4% от участниците в анкетата.

Едва 21% са се престрашили на изневяра със случаен познат. А да платят за падението си, са се решили само 7,9%.

Общо взето, можем да ти кажем, че си права, когато Иван идва на вечеря заедно с новата си приятелка (нямаме предвид факта, че ти изяжда специалитетите).


Виж ощеНово в Cosmo