Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 СЕКС идеи, които не предполагаш, че работят!

Стойка Данкова
 

Оценка: (5/5)

 

9 СЕКС идеи за повече страст!

При дълготрайните връзки е по-лесно да се установи една рутина, която освен  комфорта и сигурността, които носи, може да направи сексуалния живот леееко банален.

9 СЕКС идеи, които не предполагаш, че работят!

Въпреки това, ако си упорита и ако използваш съветите по-долу, може да съживиш искрата, която ви е събрала заедно. Ако някоя от идеите те притеснява, тогава задължително я пробвайте първа! Най-хубавата част на това да си с някого от доста време е, че можеш изцяло да му се довериш и се чувстваш сигурна в него, така че не се колебай да излезеш от зоната на комфорта, особено ако това би помогнало да „събудиш“ сексуалния си живот!

Разгледай следните идеи:

1. Поддържай се „спретната“

Първото най-важно нещо е, че е невъзможно да правиш страхотен секс, ако не се чувстваш секси. Ексфолирай цялото си тяло и се погледи с нова бельо, за да постигнеш отново ефекта УАУУУ.


2. Флиртувайте един с друг

Създайте си навик да си изпращате закачливи секс съобщения през деня. Накарай го да отделя слюнка цял ден, като му пишеш с какво си облечена и какво ще му правиш по-късно.


3. Създайте атмосфера

Не подценявайте силата на ароматните свещи. Уверете се, че спалнята ви се е превърнала в романтично местенце и по пода не се търкалят играчки. И изключете телевизора!

 

 

4. Бой с възглавници

Детско забавление, което обаче не е за подценяване, особено ако ти се биеш в секси бельо или нощничка!

9 СЕКС идеи, които не предполагаш, че работят!

5. Просто се целувайте

Забранете си секса в продължение на определен период от време, просто се целувайте и се съсредоточете върху любовната игра. Въздържането от полов акт има допълнителна полза за зареждане и на твоето, и на неговото либидо.

6. Изненадвай го

Не си слагай бельо и му позволи да разбере за този „пропуск“.

7. Гледайте еротичен филм заедно

Не е задължително да е порно продукция. Някой любим като Body Heat, Belle du Jour, Last Tango in Paris, Like Water for Chocolate.

8. Открийте нова поза

В Кама Сутра има над 60 различни пози, така че нямате извинение да не опитате поне една нова на седмица!

9. Сподели фантазиите си с него

Малко ролева игра ще бъде полезна и не е нужно да се ограничава само до спалнята. Започнете играта още преди да сте се прибрали у дома, като се срещнете в бар или се престорите, че току-що сте се запознали.

10. Махнете се от спалнята

Понякога смяната на „игрището“ е всичко, от което се нуждаете, за да задвижите играта. Сменете стадиона ;) и опитайте да правите секс на неочаквани места, просто внимавайте да не ви хванат.

 


Виж ощеНово в Cosmo