Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Разнообрази секса с игри

 

Оценка: (0/5)

 

Ако си твърде сериозна в спалнята, бързо ще стане скучно

Смехът, забавленията и игрите са
неизменна част от сексуалния живот

Разнообрази секса с игри

Ако мислиш, че вкарвайки няколко игри, разнообразяващи секса, е детинско, бъркаш – никога не сме достатъчно възрастни, за да се откажем от още щастливи моменти. И помни, че двойки, които се забавляват заедно, остават заедно.

Игрите в спалнята ще засилят чувството за интимност между теб и партньора ти, и ще ви помогнат да откриете много удоволствия в секса, и ще изпробвате неща, които дори не са били предмет на разговор между двама си преди.

Но как да кажеш на партньора си, че искаш да разнообразиш сексуалния ви живот с креватни игри, без той да те помисли за луда. В повечето случаи разговорите са достатъчни. Има двойки, които не си казват един на друг какво искат да пробват в леглото, и зациклят в едни и същи пози и усещания. Важното е да подходиш внимателно към разговора, защото може пък да се окаже, че само ти смяташ секса за скучен, а партньорът ти – не. Ето как би могла най-безболезнено да представиш на човека до теб идеите ти за нови приключения в спалнята:

Постави началото
Просто предложи на партньора си да направите секса по-пикантен. Ако се съгласи да те изслуша, е добър знак. Може в началото да не е ентусиазиран от идеите ти, но е много вероятно всичко ново, което те прави по-разкрепостена в леглото, да му хареса. Важно е разговорът да тече така, че да не звучи като критика към него за креватните му възможности, за да н го обидиш, без да искаш. Например, когато зяпате телевизия вечер, кажи „Днес четох една статия за различни игри в леглото, с които може да се опитват куп различни неща в секса. Искаш ли някой път да опитаме, ще бъде интересно?”

Изненадай партньора си с някоя игра
Нямаме предвид сериозни секс-играчки, подходящи в случай, когато и двамата имате опит с такива, и сте говорили да ги използвате в леглото. Става въпрос за зарчета с пози в секса, карти... нещо такова. До играчките за напреднали ще стигнете по-нататък, ако ви хареса да експериментирате.

Купи си книга за секс-игри
Това е добър вариант, защото и двамата можете да се запознаете с различните игри, и да изберете тези, които искате да опитате. Можеш допълнително да възбудиш партньора си, ако стартираш играта сама, и когато те попита какво правиш, да му обясниш, че може да се включи.

Използвай книгите, които четеш в леглото
Вечер, когато си четеш в леглото, и стигнеш до секс сцена, кажи „Не мога да си представя как е възможно това, как го правят. Сигурно е интересно и възбуждащо”. По този начин ще му покажеш, че си готова за експерименти.


Виж ощеНово в Cosmo