Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Пътят към мъжкото... сърце (и не само!)

 

Оценка: (0/5)

 

 

Любовта минава през стомаха, но и не само!

Майка ти сигурно ти казвала, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Пътят към мъжкото... сърце (и не само!)

Макар че няма нищо лошо в това да го спечелиш с помощта на вкусна лазаня, има и други начини, а и няма да ти се наложи да миеш куп чинии след това.

Ето няколко експертни съвета как да го завладееш, без да готвиш.

Предястия

Само защото мъжете свършват бързо, не смятай, че не обичат лека загрявка.

Има много неща, които можеш да направиш, преди да стигнете до основното ястие.

Натискай копчетата

Някои от най-горещите секс точки на мъжа се намират по скалпа му, ръцете, гърдите, стомаха, гърба, бедрата и ханша.

Зоната от тялото, където започва предната част на крака, също е силно ерогенна. Започни да го ближеш там и се придвижвай към основата на пениса, а след това внезапно спри. Целувай, ближи и гризкай външната страна на бедрата му, а после мини към вътрешната.

 

Намери П-точката

Така както ти имаш джи-точка, той има П-точка, или простата.

Лесно можеш да стигнеш до нея и да я стимулираш, през задния вход. Според специалистите повечето мъже обичат стимулацията на простатата, защото прави оргазмите им по-интензивни. За да стигнеш до нея, той трябва да лежи по гръб и ти да пъхнеш пръста си отзад, на 5-8 см и да го свиеш като кука. Ще напипаш простата като орех. Натискай твърдо и постоянно. Когато наближи оргазъм, простатата ще стане твърда и тогава ускори движенията си.

„Оскар“-ът за актьорско майсторство отива при...

Друг забавен начин да го възбудиш, е да влезеш в роля.

По възможност, не го прави у дома, защото е по-лесно да се отпуснеш и да фантазираш в непозната обстановка. Облечи костюм, защото мъжете реагират силно на визуални стимулации. Перуката също е добра идея – променя те драматично и лесно можеш да се почувстваш съвсем различно.

Любовта е сляпа

Друга интересна идея е да си вържете очите.

Това намалява неудобството и засилва физическите усещания, защото изключваш едно от сетивата си. Няма как да видиш какво следва и затова си в състояние на постоянно вълнение. Използвай перца, кубчета лед, копирна и самозагряващ лубрикант за още по-интересни изживявания.

Милост!

Един от всеки 10 мъже мечтае да напляска жената по дупето, а един от всеки 20 мечтае тя да напляска него.

Ако твоят иска да го напердашиш, действай. Но не забравяй да е леко и игриво, а не да го пребиваш. Идеята е да изкушиш чувствителните нервни окончания в задника му – редувай леки милувки с пляскане, а отвреме-навреме го гали и по вътрешната част на бедрата. Удряй силно, само ако той те помоли.

 

Специалитети

Вече е загрял? Не бързай да се радваш. Има още няколко неща, които трябва да направиш.

 

Хвани го!

Според специалистите, има два начина да го оправиш с ръка. Пробвай и двата, виж кой е по-ефективен и го прилагай с твърди движения и увеличаваща се скорост, докато наближава оргазма.

** Хвани го в хлабав юмрук и я плъзгай нагоре до основата, като леко завърташ ръката си там. Като стигнеш до върха, сложи другата си ръка в основата и повтори движението.

** Другият вариант е да направиш тунел с двете си ръце. Сплети пръсти и го обхвани с палците от другата страна, за да затвориш кръга. Върти тунела и го движи нагоре-надолу, като внимаваш да не спираш.

Издухай му акъла

Преди да тръгнеш надолу, събери много слюнка в устата си.

Колкото по-мокро, толкова по-добре, затова си дръж чаша с вода, ако устата ти много пресъхне. Лапни го и го хвани в основата с една ръка движи устата и ръката нагоре-надолу. Като влезеш в ритъм, започни да си усукваш ръката и да въртиш езика си около главата му. Когато усетиш, че ще свърши, се приготви да гълташ (ако искаш), а ако не искаш да свърши в устата ти, го остави да се изправни върху гърдите ти. - Може да ти изглежда малко долнопробно порнографско, но точно затова на мъжете им харесва.

Черешката на тортата 

След като си усвоила всички тези трикове, го накарай да ти се наслади максимално.

Не се спичай, когато влезе в теб – покажи му колко много ти харесва – стени, вий, мятай коси, стискай го страстно за задника.


Виж ощеНово в Cosmo