Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Първият секс преди и след смяната на пола

 

Оценка: (0/5)

 
 

Загубата на девствеността за повечето хора е свързана с цяла палитра от различни емоции и гама от преживявания. А какво се случва с хората дръзнали да сменят пола си?

Еди Редмейн, който изигра изумително ролята на превърналия се от мъж в жена Ейнар, редом до съпругата си Герда, която го подържаше в начинанието през цялото време.
Еди Редмейн, който изигра изумително ролята на превърналия се от мъж в жена Ейнар, редом до съпругата си Герда, която го подържаше в начинанието през цялото време.

Първият път в новото тяло е уникално преживяване за тях. Трима човека се престрашиха да споделят своите истории и за „двата им първи пъти“.

Бъди мъж! 9 красавеца, които някога са били жени

Далия, 36 години

Жена, започнала своя транссексуален преход още на 25.

„Моят първи път беше още в началото на моята трансформация. Беше неочакван, възбуждащ, но и малко неприятен. Първият ми сексуален партньор беше непознат, когото срещнах по пътя към библиотеката. Беше по-възрастен и мислех, че ще ме просвети в тайнствата на секса. Но за жалост се оказа, че самият той е неопитен. За лубрикант използва обикновен дезинфектант за ръце. Ох.

Всячески се опитвах да прикрия мъжките си части, за да му дам възможност, той да доминира. Всичко беше доста екстремно, но някак си успяхме да поизгладим нещата като се прегърнахме на дивана и гледахме филм. Постарахме се да отработим грешките си и вторият път си беше нормален.

След смяната си на пола страшно се страхувах да правя секс за първи път. По препоръки на лекаря ми, трябваше постепенно да разработвам новото си влагалище и това беше доста болезнено. Отлагах това до толкова, до колкото стигаше търпението на тогавашния ми приятел.

Когато го направихме беше точно каквото очаквах, беше доста болезнено, но все пак аз се чувствах жена в пълния смисъл на думата, за каквато и се считах. Чувствах се комфортно и сякаш винаги съм имала вагина. Все едно никога не съм се подлагала на операция. Просто пълноценна.“

►►► Виж тук как се случи първата в САЩ успешна трансплантация на пенис!

Сидни Чейз, 24 години

Жена, която е започнала своя преход още на 21 години.

Хората не бива да се осъждат по това в тялото на кой пол са избрали да живеят. Историите, които ти разказваме го потвърждават.
Хората не бива да се осъждат по това в тялото на кой пол са избрали да живеят. Историите, които ти разказваме го потвърждават.

Ние с първата ми приятелка решихме да си легнем заедно още когато бях на 15 и бях девствен. Тя взе контрола, а аз просто лежах там. Тя ме привличаше, но аз просто не бях доволен от ролята си в цялата ситуация. Очакваше се от мен да се държа като мъж, а мен не ме бива в това. Като цяло, ако се замисля за живота си преди смяната на пола, той може да опише като секс със ски – теоретически възможен, но ужасно неудобен.

След като започнах хормоналната терапия, открих абсолютния баланс, ин и ян, интимният ми живот напълно се промени. Цялото ми тяло се отдава. Преди никога не бях откликвала така на секса. Сега съм възприемчива и без задръжки в леглото.“

По какви мъже си падаш в зависимост от хороскопа ти

►►► Виж тук 4 пенис мистерии - разгадани!

Оливър, 32 години

Мъж, който започнал своя преход на 31 години.

„Загубата на девствеността ми, като цяло премина като в мъгла, защото бях много пиян. Аз до толкова ненавиждах тялото си, че ми трябваха литри алкохол и пълно затъмнение, за да направя това. Гледах на себе си като на лесбийка, защото ме привличаха жените и техните форми. Просто не осъзнавах правилно транссексуалността.

Принуждавах себе си към хомосексуални действия, за да убедя околните, че съм нормално момиче.

Затова и ми хрумна да загубя девствеността си с мой стар познат от ученическите си години. Той беше значително по-възрастен от мен, дори не беше от съучениците ми. Имаше доста приличен размер пенис. На мен ми оставаше просто да чакам всичко да свърши. Още в самото начало ми стана ясно, че това е голяма грешка. За щастие всичко свърши бързо.

Затова пък първият ми път след прехода беше невероятен. Да се отнасят към теб с уважение, като към мъж е много въодушевяващо. Беше ми комфортно и най-накрая можех да се насладя на секса. При това бях трезвен и го направихме на светло, но едва сега разбирах, колко е символично всичко“. 


Виж ощеНово в Cosmo