Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Приключенията на Пениса и Вагината

 

Оценка: (0/5)

 
Комикси разказват секс истории

Фабрицио Биджио е телевизионен водещ и автор на най-популярните в момента в Италия еротични комикси. Той ти предлага индивидуална секс терапия.

Приключенията на Пениса и Вагината

Фабрицио, който признай външно много прилича на Ейдриън Броуди, е звезда в Италия. Той е телевизионен и радио водещ, продуцент, актьор, сценарист, създател на известната романтична комедия Обичайните идиоти.

Приключенията на Пениса и Вагината


13 супер нетрадиционни секс пози (18 +)

Сочен е едва ли не за главния италиански секс експерт, а издателството Magic Press пусна на пазара (и веднага се превърна в бестселър) книгата му с комикси Приключенията на пениса и вагината.

Приключенията на Пениса и Вагината

Защо за произведение с толкова лекомислено заглавие заговори цяла Италия? Защото това не са просто серия комикси с доза неприлични рисунки, а мили и остроумни истории за отношенията между мъжа и жената, за скандалите и примирията, за тайните на женските желания и комплекси, за любовта и секса на 20, 30, 50...

Фабрицио се е допитвал до психолози, пишейки книгата, но, както сам твърди, в основата й е залегнал собственият му жизнен опит: той е женен вече повече от десет години и пропагандира моногамията.

►►►На колко години са най-секси мъжете?

Изглежда Биджио има какво да разкаже и няма да те разочарова.

Приключенията на Пениса и Вагината

За комиксите ме вдъхнови любовта

Приключенията на Пениса и Вагината

Имах приятелка Валентина, която ми стана съпруга и ми роди две деца. Всички тези рисунки посвещавам на нея.

Работехме заедно и направо в офиса, когато ми се искаше да правим любов, аз веднага нахвърлях сюжета. Например за това как Пенисът (тоест аз), възбуден до безобразие, се насочва към работното място на любимата си Вагина с думите: „Желая те сега“.

Тези малки секс истории са за живота ми, за отношенията ни в леглото и не само.

►►►Секси желанията на мъжете

В секса няма понятие „норма“

По-точно ти я определяш сама. И никой – нито църквата, нито телевизията, нито социумът – нямат право да ти диктуват. Чувството за вина е прекрасен инструмент за манипулация и контрол. Тук трябва да си честна със себе си. Осъзнай тайните си еротични фантазии и ги приеми. Сподели ги с партньора. Може и той да иска същото. Откривайки се се един пред друг, ще издигнете отношенията си на друго ниво на близост.

Приключенията на Пениса и Вагината

Аз съм „за“ моногамията

Познавам много мъже, които сменят партньорките си като носни кърпички, но така и не намират щастие. Макар и да спят с красавици, бързо им доскучава. Но външността не е гаранция за добър секс, а още по-малко – за хармонични отношения.

Разбери, че сексът не е задължение. Той не може и не е длъжен да остане такъв, какъвто е бил в първите дни след запознанството. Макар самият аз да съм убеден, че с годините той става все по-готин.

А ако ти си окей с експериментите (костюми, ролеви игри, секс играчки и прочие закачки) и като бонус си склонна към самоирония – в отношенията с любимия всичко ще бъде наред.

Приключенията на Пениса и Вагината

Много от нас днес нямат време за секс

Да, живеем в забързан свят, в който се притесняваме повече за лайковете във Facebook, отколкото за сексуалните удоволствия. И вместо източник на радост, той се превръща в проблем, той става не цел, а средство. Например средство за манипулация на партньора. „Цял ден съм работила, не ми е до секс“. Или, което е още по-лошо – превръща се в съпружеско задължение.

Съветвам те всеки ден да си навиваш алармата за 6 сутринта, за да правите секс с половинката. Не се шегувам. В началото ще ти е трудно, но ще свикнеш.

Приключенията на Пениса и Вагината

Жената се променя постоянно

На 20 тя е един човек, на 30 и на 40 – коренно различен. Сексуалните ти потребности и желания също се променят. С възрастта жената става по-чувствена, за разлика от мъжете, които колкото и да се стараят, цял живот вътрешно си остават 15-годишни подрастващи.

На 20 ти търсиш обожание, страст. Изобщо не ти е важно как той прави секс и успяла ли си да свършиш. И колкото повече наближава 40-те, жената взима в свои ръце нещата и започва да управлява интимния си живот... И оргазмите си.

На 50 сексът е по-хубав, отколкото на 20

Качеството му зависи на първо място от отношенията ти със себе си. Затова възрастта ти и жизненият ти опит са твоите козове. На 50 и двамата сте възрастни хора, познавате се, не бързате за никъде. Интересува ви не количеството, а качеството.

Приключенията на Пениса и Вагината

Умните жени са по-страстни

Колкото по-интелигентна е жената, толкова по-горещ е сексът с нея. Тя умее да е различна – страстна, отпусната, чувствена и иронична едновременно. На нас мъжете не са ни нужни порно звезди, а реални жени, които могат да бъдат и уязвими. Намирам за много секси и чувствени женските комплекси и слабости.

Италианският мачо е мит

Той отдавна не съществува. Има метросексуали и с всеки ден те стават все повече. Днешният мъж си скубе веждите, бръсне си гърдите и чака жената да го покани на среща.

На мода са 40-годишните

MILF (Mother I’d Like to Fuck, „Майка, с която бих искал да преспя“ и обикновено се отнася за жени над 30) се превърна в мода. Това са жени, които познават себе си, тялото си и какво искат от секса. Героят от моите комикси Пенис в един от сюжетите се опитва да втълпи на Вагина, която е започнала да се комплексира заради възрастта си, че тя е прекрасна и го подлудява.


Виж ощеНово в Cosmo