Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Стани кралицата на горещите сексемеси и голи селфита

 

Оценка: (0/5)

 
 

Вече всички са наясно, че доброто старо писмо е извън употреба. В дигиталната ера на Снапчат и Скайп поколението на Милениума поддържа огъня в отношенията с голи селфита и/или сексемеси. 

Стани кралицата на горещите сексемеси и голи селфита

Според проучване сексемесите в споделена и сериозна връзка, водят до по-високи нива на удовлетворение в отношенията. Излиза, че пътят към стабилната връзка минава през съобщенията в телефона ти. Но всяка от нас, която е получавала „Искам да усетиш твърдото ми желание да те имам“ знае, че изкуството на секс-съобщенията изисква малко повече старание от това да напишеш директно първото, което ти минава през акъла.  

Голите селфита на звездите в Instagram

Съвети от фотографа:

РЕПЕТИЦИИТЕ ВОДЯТ ДО СЪВЪРШЕНСТВО

Да, знаем, че да си мислиш как ще си направиш голо селфи е едно, а да си го направиш е съвсем друго. В 9 от 10 пъти стоим пред огледалото и си мислим „Имам твърде много целулит, гърдите ми са твърде сплескани, коремът ми е увиснал“ и т.н. Има много лесен начин да преодолееш тези усещания. Трябва да си правиш различни голи снимки от различен и ъгъл и с различно осветление. Така ще откриеш кадъра, който те кара да се чувстваш секси и уверена. Приложи принципа в голите си селфита: ако се чувстваш уверена и секси, така ще изглеждаш и на снимката, а това ще те направи по-привлекателна. 

Стани кралицата на горещите сексемеси и голи селфита

Голите снимки в цял ръст може да се окажат сложна задача. Ако запазиш по нещо за въображението, ще го заинтригуваш повече. Когато си правиш такава снимка, облечи нещо оскъдно и дантелено, което разкрива най-доброто от тялото ти. Дантелено бельо или сатенен халат, който се свлича от рамото ти, ще те накара да се чувстваш като мъркаща котка. Освен това, когато му показваш само част от себе си, му оставяш удоволствието да се наслади на цялото ти тяло в пълния му блясък по-късно.

Стани кралицата на горещите сексемеси и голи селфита

Друга добра идея е да си направиш чувствени снимки на онези части от тялото ти, които ти и/или гаджето ти намирате за най-горещи. Не се страхувай да пробваш различни ъгли, докато намериш правилната перспектива. После можеш да пробваш да „изрежеш“ различни части от снимката и така да подлудиш гаджето си. Ако не си сигурна коя част от теб му харесва най-много, питай го – това е още един начин да започнете размяната на сексемеси. 

ПОЛАСКАЙ СЕ

Всички знаем, че осветлението може да направи или да съсипе всяка снимка. А що се отнася до голите ти селфита, „съсипано“ не е опция. Винаги използвай естествена светлина: тя е мека и придава романтика. И също така свежда до минимум недостатъците ни. Помни, че е добре да застанеш с лице срещу източника на светлина, а не да го загърбваш.

►►►Как да говориш мръсотии в леглото

ФИЛТРИРАЙ ФИЛТРИТЕ

Непрекъснато ползваме филтри, преди да постнем снимка в Инстаграм, затова инстинктивно ни се иска да го направим и преди да пратим голото селфи. Внимавай да не прекалиш – има фина граница между подсилването на ефекта и лъжливата снимка.

Стани кралицата на горещите сексемеси и голи селфита

Съвети от сексолога:

БАВНО, НО СЛАВНО

Без значение дали си начинаеща или ветеран в сексемесите, остави пръстите ти да говорят вместо теб. Не е необходимо да пращаш чисто гола снимка или да бъдеш детайлна в описанието още в началото на размяната на сексемеси – още повече, ако никога не си го правила. Идеята е напрежението бавно да се увеличава в продължение на няколко съобщения. Нещо простичко от сорта на „Искам те“ може да доведе до серия от много пикантни есемеси. 

Стани кралицата на горещите сексемеси и голи селфита

ГОВОРИ МРЪСНИШКИ

Започни с онова, което искаш да му направиш или той да направи на теб. Може да му напишеш нещо „кротко“, от сорта на това, че ти се иска да свали сутиена ти или пък нещо предизвикателно като това, че чувстваш как твърдият му член се потрива в хълбока ти. Мисли за думите или представите, които биха възбудили теб или него – дори и без да се докосвате; и за онези неща, които искаш реално да се случат, когато вече сте заедно.

►►►Мръсни секс признания на момичета от порно камери

БЪДИ МАЛКО ПАЛАВА

„Много е секси, когато двойката си праща или получава сексемеси в работно време или по време на среща с компания. Напрежението колегите или приятелите да не те „хванат“, докато гледаш секси снимка или мръснишко съобщение, всъщност е много приятно. Освен това увеличава емоцията около очакването какво ще се случи, когато се прибереш вкъщи.

ЗА НАЧИНАЕЩИ В СЕКСЕМЕСИТЕ

Иска ти се да започнеш да изпращаш подобни съобщения на гаджето си, но никога не си го правила? Обсъдете го открито и му кажи точно какво очакваш. Обясни му кое те кара да се чувстваш неуверена и следи за реакции, които биха ти показали кога и той се чувства така. Колкото по-уверени се чувствате и двамата, толкова по-секси могат да бъдат съобщенията и толкова по-голям ще е шансът горещ сексемес да доведе до горещ секс по-късно.

Как да го възбудиш според месеца му на раждане

Съвети от автор на еротични романи:

МОЗЪЧНИЯТ СПУСЪК

Мисълта е най-важният инструмент, когато става дума за секс и сексемеси. Истински горещият секс започва невинно и постепенно се разгръща, докато накрая стигне кулминацията си. Сексемесите трябва постепенно да възбуждат партньора ти и да покачват напрежението така, че накрая да се стигне там, че да си тръгнете по-рано от работа и с цената на нарушения в трафика да се доберете един до друг, за да направите всички онези неща, за които сте си писали.

Стани кралицата на горещите сексемеси и голи селфита

ПРЕВЪРНИ РУТИНАТА В ЕКЗОТИКА

Знаем, че не всички сме автори на еротични романи с шантаво въображение. Понякога обаче най-обикновените моменти могат да се превърнат в най-голямото вдъхновение, за да напишеш история. Партньорът ти може да те попита как е минал обядът с колегите днес, а ти можеш с детайли да му опишеш как си поставила голямо гроздово зърно в устата си и си го стискала лекичко, докато то не е избухнало, разливайки вкуса си. Ти може и да описваш какво си яла – но знаеш много добре, че той ще разбере правилно какво му казваш.

►►►6 правила за възбуждащ телефонен секс

БЪДИ ВНИМАТЕЛНА

Нека мръснишките приказки са мръснишки, но избягвай пошлостта. Никога не използвай езика от порнофилмите – дори и когато сексемесите станат супер разгорещени. Не забравяй, че говориш с твоя си човек и не е нужно да оригиналничиш, просто думите ти може да са по-подканващи.


Виж ощеНово в Cosmo