Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Правила на неприличието: сексът на първа среща е окей

 

Оценка: (0/5)

 
 

Да, да, разбира се, приличните момичета не правят така. Те не бързат да пуснат в леглото си мъжа още на първата си среща с него. Но... Има моменти, в които можеш да загърбиш всички предразсъдъци и да се спуснеш по течението на желанията си. Ето кои са тези моменти.

Правила на неприличието: сексът на първа среща е окей

Тези пози в галерията долу ще ти донесат нещо различно.

Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

►►►Тук са перфектните правила за срещи!

Колкото и да коментираме секса на първа среща, колкото и да гласуваме „за“ и „против“, всеки от нас в крайна сметка ще си остане на неговото си мнение.

Само че цифрите говорят сами по себе си: около 80% от жените нямат нищо против секса на първа среща. Дали да кажеш на момчето от Tinder „да“ или „не“ – решаваш единствено ти, но не бързай да слагаш кръст на продължението на вечерта.

Ето няколко ситуации, в които сексът на първа среща може да е уместен, според Центъра за семейно и сексуално образование Secrets.

1. Ти не търсиш сериозни отношения

Със сигурност и до твоите уши са стигали тези приказки за третата среща, според която, според кодекса на почтеното момиче, можеш да се гмурнеш между чаршафите с него.

Правила на неприличието: сексът на първа среща е окей

Но в условията на съвременния живот, когато на практика всеки цени оскъдното си свободно време, е трудно да си представиш, че ще разчиташ на секс едва след третата заветна среща. Хората определено станаха много по open minded в отношенията си и в сексуалността, така че сексът на първата среща вече не се приема за леко поведение. И ако изобщо нямаш намерение да влизаш в сериозни отношения, а сексуалността ти работи на бързи обороти и изисква внимание, то защо не й го дадеш?

►►►Интересни теории и истории за секса на първа среща.

2. Познавате се отдавна, но сте решили да преминете на следващото ниво в отношенията си.

Преди тази първата среща вие може да сте били приятели, колеги, добри познати, приятели на на приятели...

Първо, кафето, моля!

Правила на неприличието: сексът на първа среща е окей

Фактът, че двамата вече се познавате, не се виждате за първи път и приблизително знаете какво да очаквате от другия, на първата официална среща е единствено в твоя полза. Ти си наясно, че приятелят ти не е някакъв извратеняк. Ще си спестиш неловкостта, която изпитваш от непознат мъж, а ако и на двама ви се прииска вечерта да продължи в по-интимна обстановка, винаги можеш да разчиташ, ако не на хубав секс, то поне на време, прекарано в компания на приятен човек.

3. Имаш отношения от разстояние

Правила на неприличието: сексът на първа среща е окей

Този тип отношения винаги са тежки, но пък сексът при тях обикновено е страстен, защото в редките и раздалечени срещи партньорите не могат да свикнат един с друг и започват да си липсват.

Сексът в подобни връзки винаги изненадва с нещо ново. А и кой ще се откаже от секс на първа среща, ако от този мъж те делят километри и часове, а сега той ти е на една ръка разстояние?

Не си заслужава да губиш време. Често такива двойки изобщо не излизат от леглото, или стават само да хапнат нещо и да възстановят силите си. Както се казва: щастливите хора не поглеждат часовника.

4. С постоянния партньор сте решили да разнообразите сексуалния си живот

Правила на неприличието: сексът на първа среща е окей

Сексът на първа среща – е един от най-горещите сценарии за ролева игра, ако ти се иска да вкараш свежест в дългите отношения.

Добре е да уточните условията по-рано – да изберете мястото на срещата, да се засечете там с разлика от няколко минути, да се видите все едно случайно сред другите хора. За по-пикантно може дари да смените за една вечер имената и имиджа си. В крайна сметка тази игра задължително ще ви заведе в леглото, където и двамата вече, пропити с образа на „непознатия“ партньор, ще разкриете неподозирани части от себе си.

5. Ти просто искаш да го направиш

Каквото и да си говорим, обикновеното желание да правиш секс с готин мъж, може да се окаже по-силно от всички предразсъдъци.

И наистина, да умееш да се предаваш на страстта, е прекрасно качество, което не всеки притежава.

Но... За да не доведат до печални последствия тези пориви, те съветваме да спазваш три прости правила: винаги се предпазвай, дори увереността ти, че партньорът е здрав, да клони към 100%. Помни, че винаги имаш правото да се откажеш, дори вече да сте в леглото и без дрехи. Оценявай трезво решението си, защото ако си прекалила с виното, вярното решение може да ти изплъзне.


Виж ощеНово в Cosmo