Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Последното секс табу

 

Оценка: (0/5)

Мастурбация! Проучване на Cosmo откри, че 96% от жените го правят. Tака че защо да не поприказваме на тази хммммммм, чувствителна тема?

Последното секс табу
Последното секс табу © Shutterstock.com


Мъжете и мастурбацията. Можеш ли да кажеш, че си срещала мъж, който не би си признал, че се отдава на соло изпълнения? И ние не сме. Когато става дума за секс, мъжете не изпитват срам по отношение на самообслужването. Но при жените изведнъж настъпва свян. Дори и тук в Cosmo, където едва ли можем да минем за пример за срамежливки, имаше момент на стъписване, когато се изплъзна думичката с М.

Според нашето проучване, 96 процента от жените се пипат, като 56 процента успяват да „вмъкнат” поне по един път през ден. Но когато ви попитахме дали искате да поговорите за това, повече от половината казахте, че ще ви е неудобно или че ви е срам.

И така, защо ставаме толкова свенливи, когато става въпрос за любов с нас самите? „Жените все още изпитват много вина и срам по отношение на сексуалното удоволствие, казва треньорката по постигане на оргазъм Лиза Търнър. На нас едва напоследък ни е „позволено” да се наслаждаваме на секса и мастурбацията май още не е на дневен ред. Но тя е полезна в толкова много отношения - като се започне от това, че освобождава хормони и химикали, които повишават настроението и здравето, и се стигне до по-добър секс, добавя експертката. Като започнат да говорят открито за мастурбацията, жените могат да си изградят сексуално самочувствие и да научат повече за телата си и затова как да им се наслаждават без отрицателни чувства”.

С това потвърждение наум Cosmo се зае да открие всичко, което трябва да знаеш, за да извлечеш максималното от този интимен момент, както и защо мастурбацията не е мръсна дума.

Знаеш ли, че... Мастурбирането може да изгори до 630 калории наведнъж. Ето това се вика приятен начин за изгаряне на калориите!


Виж ощеНово в Cosmo