Писна ли ти да e Скорострелко?

За момчетата са необходими много по-малко време и усилия, за да се озоват в страната на оргазмите (гадни късметлии!).

 
 

За момчетата са необходими много по-малко време и усилия, за да се озоват в страната на оргазмите (гадни късметлии!). Но за щастие има как да се синхронизирате. Последвай нашите дяволски палави съвети и… нека купонът започне сега! 

Виж класацията за най-собра любовница според зодията в галерията долу:

Галерия: Най-добрата любовница сред зодиите

Виж всички снимки

Целувки

Предигра

Орален секс

Същинска част

Точно преди да свършиш

Ускори своето темпо

Шията ти е заредена с множество нервни окончания, а често остава пренебрегната. За сметка на това съвсем малко секси маневри могат така да те разгорещят както устните на твоя човек върху нея. Дръпни косата си назад, докато го целуваш и гризни ухото му, за да превърнеш врата си в мишена. Ако не схване намека, прошепни му: „М-м-м… обожавам, когато целуваш врата ми”.

За да направиш всичко възможно да свършиш преди или заедно с него, го накарай да стимулира К-точката ти възможно най-скоро! Капни няколко капки от любимия си и доказано ефективен лубрикант върху пръстите му и ги насочи по верния път между краката си. Според експертите най-ефективна е стимулацията с кръгообразни движения, които започват бавно и постепенно се ускоряват.

Накарай го да вмъкне показалеца и средния си пръст във вагината ти, докато дланта му сочи нагоре, а след това да облегне брадичката си върху нея. В тази поза може да стимулира G-точката ти с пръсти, докато дразни клитора ти с език. Взривяваща комбинация!

►►►Секс тестът, който трябва да решиш

Ездачката ти осигурява абсолютния контрол над скоростта, ъгъла и дълбочината на проникване, така че тя е най-добрият избор за ускоряване на оргазма. Вместо да местиш бедрата си нагоре-надолу и по този начин да му помогнеш да достигне върха по-бързо, плъзгай тялото си напред назад, за да стимулираш клитора си в лонната му кост. Не се притеснявай да променяш дълбочината и скоростта, напрежението ще му хареса…

Впрегни въображението си и насочи вниманието си към някоя от най-палавите си, категорично мръснишки фантазии и си я припомняй всеки път, когато си на ръба да свършиш, но имаш нужда от още малко стимул. Започни със сцени от филми, които са те разгорещявали и ги дообогатявай с нови детайли, за да създадеш подобрена версия, която е още по-палава и точно по твой вкус.

Забави неговото темпо

Избягвай „ваденето на сливици” за сметка на деликатни целувки по устните и леко подразване с език. Проучванията предполагат, че размяната на слюнка взривява възбудата му, защото слюнката ти съдържа хормони, които допринасят за палавото му настроение. 

Докато държиш долното му приятелче с ръце, нека допирът бъде нежен, а ласките – по-близо до основата, където е най-малко чувствителен. Разнообразявай движенията си: толкова много ще му харесат променливите усещания, че няма да забележи, че избягваш устойчивото триене, което ще го докара до върха.

За да му запалиш фитила, но без да предизвикаш експлозия, целувай и ближи пениса му, но не засмуквай (в противен случай усещането много напомня на това да бъде в теб). Ако демонстрираш малко любов на тестисите му също ще му доставиш страхотно удоволствие, без да премине границата, за която е все още рано.

Дългото проникване е най-добрият приятел на мъжкия оргазъм, затова го намали до минимум. Вече знаеш какво да правиш, докато си в поза ездачката (погледни вляво). Но, ако искаш да изпробваш мисионерската, сключи крака около талията му, за да не може да избяга много далеч или сграбчи дупето му с две ръце и го придърпай дълбоко в себе си, за да постигнеш същия ефект.

Ако усетиш, че наближава върха (тялото му се напряга, дъхът му се учестява и прониква в теб по-ритмично) сменете позата или преустановете всякакво действие и започнете да се целувате за един дъ-ъ-ълъг миг. Наистина не се сдържа? Ами, тогава се добери с ръка до мъжкото му достойнство и с помощта на палеца и показалеца си образувай пръстен около основата на пениса и пристегни захвата. Това може да действа като маневра за спешни случаи, която ти дава още време, за да стигнеш до върха.