Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Парад на любовта: Секс фестивалите по света

 

Оценка: (0/5)

Секс фестивалите по света. Кои са най-горещи?

Кои са най-атрактивните секс фестивали в света? Зарежи музикалните кино- и тем подобни мероприятия. Добрите момичета знаят къде да отидат – ако не да участват, то поне да наблюдават. Ще има какво да разказваш!

Парад на любовта: Секс фестивалите по света

Love Parade
Юли, Берлин, Германия
Най-разкрепостеният и посещаван от подобен тип фестивали всъщност не е фестивал от този тип! „Парад на любовта“ не е нищо повече от гигантска дискотека, където се изтърсват хора от целия свят, за да слушат известни диджеи и да потанцуват.

Но, някак си се е получило исторически, че на това място и по това време, под звуците на музиката се събират много гейове, лесбийки, странници и фенове на безразборния секс. Хетеросексуалите, които не си падат по наркотичните танци, смело могат да игнорират това събитие.

Парад на любовта: Секс фестивалите по света

►►►Как БДСМ се превръща в изкуство

Exotic Erotic Ball
Октомври, Сан Франциско, САЩ
Провежда се от 1979 година преди Хелоуин и събира сексуално притеснени мъже и жени от цялата планета. Културната програма ЕЕВ съдържа събития за особено похотливи гости. Обстановката тук е разюздена и оживена.

Парад на любовта: Секс фестивалите по света

Ето кои са останалите горещи секс точки по света, на които можеш не само да се забавляваш, но и да получиш награда:

Най-атрактивните секс фестивали


Виж ощеНово в Cosmo