Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Палави секс съвети

Bethany Heitman
 

Оценка: (0/5)

Превърни се в палавата „друга жена”

Когато играеш по време на секс, това усилва възбудата и за двама ви. „Ще се почувстваш по-свободна да опиташ нови неща и да си по-отпусната по отношение на звуците, които издаваш в сравнение с обичайното”, казва доктор Глория Брейм, секс терапевт от Джорджия. Но имай предвид, че трябва да се забавляваш от това да играеш роля, за да се получи. Започни, като си измислиш име за твоето алтер его. Избери нещо закачливо или прелъстително – например Виксен или Доминик. Гримирай се и облечи секси бельо не в твой стил. След което си избери един креватен похват, върху който ще се съсредоточиш – например да му даваш заповеди или пък да се преструваш на супер невинна. Каквото и да е, избери нещо, което е ново за теб. „Влез в спалнята и му кажи, че тази нощ той ще спи с различна жена – казва Брейм. – Той ще бъде много възбуден и любопитен какво ще се получи, така че ще се включи в играта“.

Секси вариации...

Избери любимата си гореща сцена от някой филм, която искаш да разиграеш с парньора си. Първо я изгледай веднъж (и дори превърти, за да я гледаш пак), и се наслади на възбудата, като знаеш, че ще я повториш съвсем скоро – движение по движение.
Обърни внимание кои звезди харесва партньорът ти и се превърни във версия на някоя от тях за една вечер. Например харесва ли Джоан от сериала Момчетата от Медисън Авеню? Изрисувай си котешки очи, вдъхновени от 60-те, намери сутиен, който подчертава неимоверно бюста ти и ще излъчваш тиха и чувствена женственост. Или пък харесва Анджелина? Залепи си фалшива татуировка и бъди по-строга с него. Но ако е фен на Top Gear, не се прави на Стиг.


Виж ощеНово в Cosmo