Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Палава подготовка за „основното ястие“

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Не би могла да очакваш от кана вода с температура около 0 градуса да заври за секунди, нали така? Ами... същото се отнася и за секса - ако дадеш на тялото си достатъчно време да се разгорещи, имаш огромни шансове да достигнеш до главозамайващия връх! Така че за да получиш най-горещия секс, на който си способна, ти трябва достатъчно разпалваща предигра. Освен това гаджето ти ще полудее от ултрастрастната прелюдия, на която го подлагаш. Опитай някоя от палавите идейки на Cosmo, за да разбереш кой похотлив коктейл е най-подходящ за теб.

Чувствена солова наслада
· Когато си принудена да бездействаш (например си се наредила на

опашката в магазин), изиграй наум някоя от най-палавите си фантазии.
· Изпоти се здраво във фитнеса точно преди срещата. Така тялото ти ще се изпълни с ендорфини (хормоните на щастието).
· Превърни спалнята си в същински палат на удоволствията – оправи леглото си внимателно, включи приглушена светлина или запали свещ.
· Намъкни се в нещо от ефирна материя и прочети някоя от похотливите идейки в Cosmo.
· Създай си ритуал, който правиш само преди секс. Например да се намажеш с боди лосион абсолютно навсякъде и да се излегнеш на леглото, докато попие. Твърде вероятно е тялото ти да започне да асоциира това действие с възбудата, така че автоматично ще преминаваш на страстна вълна.
 
Коктейл за двама
· Разменете си палави съобщения, като започнеш с откровено романтични („Имаш най-прекрасните устни на света“) и постепенно ставате по-палави...
· Истински се порадвай на малките усещания, които можеш да си доставяш, като едва го докосваш – да почувстваш косата му между пръстите си например.
· Задай му дързък въпрос, например: „Точно върху коя част от тялото ми искаш да поставиш устата си точно сега?“
· Събличайте се един друг бавно и мъчително. Разкопчай ризата му и прекарай няколко минути в нежни целувчици в областта над колана на панталоните му, но без да предприемаш каквито и да е други действия... засега. След това му позволи да те освободи от топа ти и да целува зоната между сутиена ти и гръдния кош.
· Напълнете чаши с шампанско и се наместете във ваната. (Пропуснете душа – той ще ви настрои за директни действия.) Измийте косата си, може да си доставите и чувствен масаж.
· Настани се на леглото, така че да го виждаш и обгърни тялото му с крака. След това противно на всякакви очаквания го изненадай с чувствен масаж на раменете. Почивай си, само за да целуваш изненадващи еротични зони по тялото му – вътрешната страна на китката му или задната част на коляното му.
· Хлъзни се върху него напълно гола с разтворени ръце и крака и дишай тежко поне за минута.

Удължи страстта

Трябват ти още причини, за да прекараш повече време в доставяне на похотливо настроение? За една жена трябват поне 20 минути, за да се покачи нивото на възбудата й, докато при мъжете са нужни едва 3.


Виж ощеНово в Cosmo