Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Овладей супер техниките на простатния масаж

 

Оценка: (0/5)

 
 

За съществуването на простатен масаж, който довежда до покъртително силни оргазми при мъжете разбрах в тийнейджърска възраст от филма „Американски пай“.

Овладей супер техниките на простатния масаж

Там един от героите попадна на отраканата медицинска сестра, която му врътна такъв... масаж, че той се влюби в нея от раз. Признавам, че досега, 15 години по-късно, все още не съм пробвала техниката на нито едно от гаджетата си. Но много ми се иска.

Докато търсех информация по темата, попаднах на какви ли не статии, писани от хетеросексуални мъже, които описват надълго и нашироко какво неописуемо удоволствие е да свършат от масаж на простата. За съжаление, около тази сексуална дейност има стигма, че е присъща единствено за хомосексуалните мъже, което кара останалите да гледат на нея с недоверие. Което е напълно погрешно.

Провери какъв секс трик трябва да му приложиш според зодията му и дали простатния масаж е сред предложенията (в галерията долу):

Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Макар да не съм тествала (все още) лично масажа на простата и какъв е ефектът от него, позволявам си да изброя най-достоверните съвети, повечето написани от мъже, за това как се прави той. Те са свързани с физическата страна на нещата, но ще кажа няколко думи и за психологическата – убеди партньора си, че това е нещо различно и вълнуващо. Нека излезе от зоната си на комфорт и се остави във вещите ти ръце. Ще ти благодари по-късно.

Ето как да станеш майсторка на простатния масаж:

1. Запомни, че зоната е силно чувствителна.

Простата, която е локализирана в ректума на мъжа, има стотици нервни окончания. Там се намират малки сензорни нерви, парасимпатикови (играят роля в ерекцията) и симпатикови (свързани с еякулацията), които правят простата изключително чувствителна на нежни докосвания... в най-добрия смисъл на думата.

2. Макар и рядко, някои мъже могат да стигнат оргазъм единствено от масаж на простата.

Овладей супер техниките на простатния масаж

Според лекарите, това е техника, която мъжът може да научи с времето. В повечето случаи обаче трябва да се комбинира играта с простата, заедно с орален секс и ръчна стимулация.

►►► 10 типа оргазми при мъжете

3. Добра идея е мъжът да е отишъл до тоалетната преди да подхванете каквото и да било.

Ако партньорът ти има редовен стомах и стриктни часове за ходене до тоалетната, тогава няма нужда от стриктно предварително планиране. Тъй като простата е разположена близо до отвора на ректума, в тази зона обикновено не се намират остатъци от... (сещаш се, няма нужда да обяснявам), ако мъжът е бил до тоалетна преди това. Въпреки това, хубаво е мъжът да се изкъпе предварително. Дългият, горещ душ няма да е с цел само чистота, но и отпускане на мускулите.

4. Изрежи си ноктите!

Сериозно, помисли си колко ти е неприятно, ако мъжът не го направи, когато си „играе“ той с теб.

5. Ще трябва да използваш тонове лубрикант.

За разлика от вагината, ректумът не се овлажнява от само себе си. Ако си любителка на аналния секс, много добре знаеш, че стабилното количество лубрикант е от съществено значение за доброто изживяване. Препоръчвам ти да използваш такъв на водна основа, защото не поврежда секс играчките и не оставя петна по чаршафите. Лубрикантът на силиконова основа не е съвместим със силиконови играчки, макар да има по-дълготраен ефект от този на водна.

Перверзна ли си? Провери какво казва хороскопа ти по темата (в галерията долу):

Най-перверзните знаци в зодиака

6. Ще разбереш, че си стигнала до простата, когато пръстите ти ударят на „орех“.

Вкарай един или два добре намазани с лубрикант пръсти ба-а-авно в ректума на партньора си. Дръж пръстите си напълно изправени и ги придвижи напред в посока, сякаш се опитваш да докоснеш пъпа му. Опитай се да докоснеш простата с възглавничките на пръстите си. На допир тя трябва да е с формата на орех. Докоснеш ли я, мъжът трябва да усети повишена чувствителност на пениса си.

7. Трябва да с е съобразяваш с двата дяла на простатата.

Овладей супер техниките на простатния масаж

Този орган се състои от лява и дясна зона (от там идва и сравнението му с орех). Първо започни да галиш лявата половина, започвайки отляво надясно. После премини към дясната, пак отляво надясно. Повтаряй тези движения, докато партньорът ти иска и му е приятно. Нека сесията не продължава с часове. Старай се пръстите ти само нежно да галят простатата – никакви резки и груби движения, защото би му причинила болка.

►►► 9 секс трика да го накараш да свърши още по-незабравимо

8. Цялото нещо може да отнеме повече от очакваното.

Точно както ти не би могла да свършиш от орален секс само след 30 секунди, така и не можеш да очакваш от него да „изригне“ почти веднага след началото на масажа. Всеки организъм е различен. Някои мъже могат и да успеят да стигнат до оргазъм съвсем бързо, но на други ще им трябват няколко минути, за да започнат изобщо да изпитват някакви приятни усещания. Бъди търпелива и разговаряй с партньора си в процеса, за да знаеш във всяка една секунда как се чувства той.

9. Не се притеснявай, ако при първия опит не се случи нищо.

Ако ти и партньора ти се чувствате комфортно, просто пробвайте пак и пак! Едно е сигурно – простатният масаж изисква много практика, за да стане съвършен. Не се стресирай, ако „магическия бутон“ за еякулация не подейства от първия път. Имай предвид, че сфинктерът е много стегнат, така че може да се наложат няколко опита, преди напълно да се отпусне.

10. Стимулацията на простатата е полезна за мъжкото полово здраве.

Когато се прави както трябва, масажът на простата може да помогне за намаляване на локалните възпаления като простати (представи си запушен канал, подложен нонстоп на огромно напрежение). Дори лекарите понякога прибягват до простатен масаж, когато им трябват проби за установяване наличието на простатит.


Виж ощеНово в Cosmo