Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Овладей изкуството на „обърнатата ездачка“

 

Оценка: (0/5)

 
 

„Ездачката“ е една от най-любимите секс пози на жените, защото по време на нея те контролират напълно темпото и дълбочината на проникването.

Овладей изкуството на „обърнатата ездачка“

Да не говорим колко е готино да се чувстваш като господарка на положението, когато си отгоре! „Обърнатата ездачка“ привидно изглежда като същата поза, но в действителност е много различна и специфична. Но си струва да я овладееш.

Пробвай и тези екстра горещи пози от Кама Сутра (галерията долу):

5 пози от Кама Сутра, при които той полага усилия, а ти се наслаждаваш

Хайде, каубойке, язди своя жребец, сякаш няма да има утре! (Но първо прочети нашите разяснения как да го направиш):

Какво точно представлява „обърнатата ездачка“?

Ясно ти е – като ездачката, но жената е обърната с гръб, а не с лице към мъжа. По-изненадващото е проучването на магазина за секс играчки Lovehoney, според което това е любимата поза на хората във Великобритания – един човек от седем (или 14%) са я посочили като свой фаворит. Хм, не знаехме, че хората от острова са толкова палави!

Как да се нагласиш

@Аnn Summers
@Аnn Summers

Партньорът ти трябва да лежи по гръб, а ти да го възседнеш с помощта на коленете си, от която и да е страна на бедрата на мъжа. Или ако ти е по-удобно, можеш да го обкрачиш така, че коленете ти да допират леглото. След като и двамата сте готови и сте използвали достатъчно количество лубрикант, можете да преминете към проникването.

►►► 10 неща, които мъжете тайно не харесват в "ездачката"

Движи се нагоре

Ти си отгоре, което то поставя в контролираща позиция. Чувствай се свободна да правиш това, което ти се струва най-възбуждащо, включително да увеличаваш и намаляваш както скоростта, така и дълбочината на проникването. Силно ти препоръчваме да извиеш гръбнака си назад, защото това помага за много интензивната стимулация на G-точката с пениса.

Използвай ръцете

Овладей изкуството на „обърнатата ездачка“

Това е поза, която ти осигурява лесен директен достъп до клитора, така че няма по-добро от включването на ръцете ти в играта. Наясно си колко е трудно (както и на голяма част от жените) да свършиш само от проникване, така че се нуждаеш от допълнителната стимулация. В случай, че добрите стари пръсти не са ти достатъчни, включи в приключението и малък вибратор-куршум.

Нямаш партньор? Няма проблем. Подготвили сме ти секс пози за самозадоволяване (снимки долу):

Идеалните секс пози, за да си доставиш удоволствие сама

Разрушете статуквото

Докато си отгоре, не пропускай да си поиграеш с тестисите на партньора ти, което ще му донесе допълнителна доза удоволствие. Или ако се умориш от язденето, което е нормално, хвани се за бедрата на мъжа и го помоли той да продължи за известно време с тласъците. Това също е идеална секс поза, в която да упражните някакъв вид завързване или поставяне на маска върху очите.

►►► 5 пози, в които дупито ти изглежда най-апетитно

Наслаждавай се на гледката

Овладей изкуството на „обърнатата ездачка“

Ако е възможно, разположете се пред огледало, преди да започнете със секс родеото. Визуалната стимулация, която най-вече ти получаваш в тази поза ще развихри фантазията и възбудата ти. Причината мъжете да обожават „обърнатата ездачка“ пък е великолепната гледка към дупето на партньорката им, която се открива пред тях. Така че и двамата печелите максимално от ситуацията. И последната положителна черта на тази вълнуваща секс поза – на повечето двойки им харесва от време на време да сменят динамиката на доминиращ и доминиран по време на секс – бонус, който не можете да пренебрегнете.


Виж ощеНово в Cosmo