Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Откровено: 10 съвета за аналния секс

 

Оценка: (0/5)

 

Някои важни неща за темата табу от човек с голям опит.

Не е лесно да се говори за анален секс. За доста хора темата е табу, за други - просто неудобна.

Откровено: 10 съвета за аналния секс

Да не говорим пък за всички онези жени, които имат лош опит с аналния секс.

Има и такива, които категорично отказват да пробват, защото са чували страшни ужасии от приятелките си. Обикновено скапаните истории са свързани с доста неопитни мъже, които причиняват болка на жените, и те после не искат и да чуят за втори опит. И са си прави. Ако преживяването е приличало на изнасилване, няма как да поискаш пак.

От друга страна, ако мъжът е опитен, аналният секс е приятен. Малко лубрикант, някои мили напътствия и много говорене след това, и преживяването си става дори забавно. Оргазмите при аналния секс никак не са рядкост, дори и да не се стимулират други части от тялото.

Често филми и сериали показват аналния секс по доста негативен начин. Например мъжът решава да изненада жената, докато правят стандартен секс, и естествено, тя е шокирана. Позите, държанието на мъжете – всичко е снимано така, че на никоя жена не би й хрумнало да опита.

Затова, ето няколко съвета за аналния секс, които ако спазваш, ще си прекараш приятно. И не си мисли, че ако го направиш, ще си перверзна кучка, или нещо такова. Напротив – ти си сексуално здрава жена, която може да опита всичко, което иска в секса, стига да знае как и до къде се простират границите й.

Продължава...


Виж ощеНово в Cosmo