Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво се случи на първото ми секс парти

 

Оценка: (0/5)

Сара Браунинг- ДеВилерс отиде на секс парти в Кейптаун и разкрива изживяванията си тук...

През първите няколко часа беше като частен коктейл. И после – БУМ! - всички започнаха да правят секс. 

Какво се случи на първото ми секс парти

Най-перверзните знаци в зодиака

Седя на кадифен шезлонг по бельо, заобиколена от хора. Никой не ми обръща внимание. Всички са вперили поглед в десетимата, които се гърчат на три двойни матрака, сложени един до друг, за да образуват едно голямо червено легло.

От лявата ми страна две топлес жени се целуват. Докато те се опипват, един гол мъж с удоволствие облизва едната. Друг мъж – оплешивяващ, но атлетичен – оправя другата изотзад. Очите му са втренчени в тях.

Зад тях жена с черен сутиен, но без гащички, извива гръб, докато прави свирка на един мъж. Две други двойки правят секс на матрака, като сменят позите всеки няколко минути. Гърми денс музика.

►►► 5 неща, които ще подобрят сексуалния ти живот 

Аз не съм единствената, която само гледа. Има още няколко двойки, които стоят наоколо с коктейли в ръка, но съм почти сигурна, че аз съм единствената, която иска само да гледа. Всички останали се готвят да се присъединят. Малко е сюрреалистично и доста порнографско.

Как попаднах там?

Всичко започна няколко месеца по-рано, когато разбрах, че „Небесният кръг“ ще направи първото си секс парти в Южна Африка. Свързах се с Ема* - жената, която организираше всичко това в Кейптаун. „Искаш ли да дойдеш на партито – написа ми тя в имейла си. – Ще ти бъде интересно. И е анонимно.“

От Гугъл знам, че „Небесният кръг“ има над 27 000 членове по света и е известен с лондонските си соарета, на които понякога има стотици гости. Събитието в Кейптаун, обаче, ще бъде много по-скромно и на него са поканени само 50 души.

Секс пози за мръснишки секс (18+)

Откакто е основан през 2012 от британския спортист Крис Рейнолдс Гордън, клубът е правил „Небесни соарета“ в градове като Лондон и Ню Йорк, а ето, че сега дойде и в Кейптаун. Наричайки се „Клуб на палавниците“ с четиристепенно членство, „Небесният кръг“ приема членове само чрез онлайн записване. Различните нива на членство дават достъп до различен тип партита – от ниво „начинаещ“ до трето ниво, където гостите са много по-малко и забавленията – доста по-крайни. Партито в Кейптаун е второ ниво заради малкия брой гости.

Но работата е там, че аз никога не съм била на секс парти. Аз никога не съм правила тройка. Аз съм от момичетата, които обичат дългосрочните твърдо моногамни връзки. За Бога, та аз съм омъжена и това е много далеч от зоната ми на комфорт. Затова, преди да се съглася да участвам, реших да направя малко проучване.

►►► Полиаморията - модерният секс многоъгълник

Достъпът до сайта е ограничен само за членове, затова се записах. Трябваше да си избера потребителско име и да изпратя снимка в цял ръст (облечена) за идентификация. Когато попитах Ема какви са изискванията за членство, тя ми обясни, че „Небесният кръг“ преглежда данните и снимките, за да се увери, че кандидатът „е реален човек и е този, който твърди, че е“ и за да са сигурни, че „си в добра форма, за да няма инциденти на партитата“. Има и възрастови ограничения: трябва да си над 18 години, но под 40, както и забрана за пращане на голи снимки. Други ограничения почти няма.

След като ми одобриха кандидатурата, влязох във форума, където други „приятели“ могат да ме добавят и да си говорят с мен. Новите партита се добавят като събития и членовете могат да се присъединяват по локация. Някои хора използват за профилни снимки на лицата си или като двойка (можете да станете членове като двойка), но повечето са сложили по-общи неща като снимка на тяло по бельо, но без главата, част от дупе или плочки на корема. Ясно е, че повечето предпочитат да останат анонимни.

Японската еротична БДСМ техника шибари в снимки

Докато ровех из сайта, ми светна, че всичко е съвсем истинско и хора наистина ще правят секс пред мен на това парти. Стана ми нервно. Ами ако познавам някой от гостите? Ами ако някой познава мен? Може ли само да гледам? Какво, по дяволите, да облека? Но пък ми е и интересно. Секс партито е в списъците с нещата, които да направиш, преди да умреш.

Вечерта мъжът ми се опитва да го проумее. „Ще ходиш на какво?“, пита той. „Само ще гледам. Можеш да дойдеш с мен, ако искаш“, обяснявам аз. Той отказва категорично. Взимам една приятелка, която е страшно любопитна какво е това, но идва с оправданието, че ще ме пази да не ми се случи нещо лошо. Е, поне няма да ходя сама.

Какво се случи на първото ми секс парти

Подготовка за партито

С наближаването на датата получавам имейл от „Небесният кръг“ с малко подробности за мястото – наета къща в центъра, но точният адрес ще бъде пратен няколко дни преди партито, „за да има малко мистерия“. Обаче получавам списък с нещата, които трябва да си взема: секси бельо, бутилка вино (бутилка водка ще ми свърши по-добра работа, предвид колко съм нервна), лубрикант, любимата секс играчка... Списъкът е смешен и едновременно малко стряскащ. Обаждам се на Ема да питам дали аз и приятелката можем само да гледаме и да не си носим лубрикант. „Разбира се – казва тя. – Това е безопасно за жените място. Мъжете няма да ти направят нищо, ако не им разрешиш с думи. Много хора само ще гледат, защото ще им е първото секс парти. Но си донеси секси бельо, за да не се открояваш, когато всички се преоблекат“.

Трябва да се събличам?! Вече съм напълно обезпокоена.

Денят X

Няколко дни по-рано мястото на партито най-после е разкрито: ще ходим в Кампс Бей. Също така сме информирани, че облеклото е официално до 22.30 ч., когато ще прозвучи гонг и всички трябва да се съблекат по бельо. Макар да съм само наблюдател, ще трябва и аз да остана по бельо.

Във вечерта на партито вече съвсем ме хващат нервите. Приятелката и аз си пийваме по няколко питиета, преди да тръгнем от нас. Уговаряме се да седим плътно една до друга и да не говорим много за себе си, за да не ни разпознае някой после в реалния живот. Колкото по-малко се разчуе за това парти, толкова по-добре.

13 знаменитости, признали своята зависимост към секса

Докато таксито спира пред къщата, виждаме мъж в костюм и жена във вечерна рокля с пайети, последвани от млада слаба жена в прилепнала рокля да звънят на звънеца. Явно това е мястото.

Жена, която изглежда като изляза от реклама на Axe в бяло бельо и ангелски крилца, ни развежда из къщата. Показва ни три спални и ни казва, че вратите трябва да са отворени от съображения за безопасност. Има и голяма дневна и градина.

►►► Секс и алкохол? Защо да не го правиш пияна

Двама мускулести топлес мъже с маски ни предлагат коктейли с много водка. Взимаме си по два и се оглеждаме. Мястото изглежда луксозно и, с изключение на полуголите сервитьори, няма атмосфера на секс парти. В градината с изглед към морето приятелката ми и аз пием още по един коктейл. Хората се въртят наоколо, повечето по двойки. Някои носят маски, но повечето – не, и се представят с първо име. Докато си говорим, се изненадвам как всички са съвсем спокойни и открити и разказват за себе си: от къде са, какво работят и какво ги е довело тук. Една двойка ни прави компания за питиета. Тя е на двайсет и няколко, той – над 30. Излизат от няколко месеца и никога не са били на секс парти, но са в отворена връзка. „Не мисля, че моногамията е естествена“, казва той, отговаряйки на доста личните ми въпроси. Сваляли ли са се с други хора? „Да – обажда се жената. – Но никога един пред друг. Обикновено свалям някого в някой клуб и му казвам на другия ден“. За пръв път ще се гледат как правят секс с други хора. „Честно казано, не знам как ще се чувствам като гледам приятелката ми да прави секс с друг – казва той. – Но няма как да разбереш, ако не пробваш. Говорили сме за това и сме тук, за да видим как ще бъде.“

Най-добрите секс пози за тройка

Двама мъже със сака ми хващат окото и, докато ги заговарям, виждам, че приятелката ми нещо се притесни. Тези двамата са единствените очевидно сами мъже тук, макар че „Небесният кръг“ има политика да допуска на партитата само двойки и сами жени от съображения за сигурност. „Не знам какво да очаквам, но ми е интересно“, свива рамене единият и глътва напитката си, сякаш животът му зависи от това. Той е на почти 40, от Германия, но обича Кейптаун. Приятелят му, архитект със секси португалски акцент има подобно отношение. „Нервен съм, но мисля, че е достатъчно анонимно и мога да си тръгна, ако искам, или да остана, ако ми е забавно“, казва той.

Докато двамата се отдалечават, приятелката ми прошепва: „Този го познавам. Дано той не ме познае.“ Явно германецът има фирма за ремонти и е работил в къщата ѝ. Това ни връща в реалността. Кейптаун е малък. Вероятността да срещнеш някой от тези хора в мола или на парти у приятели е доста голяма.

►►► Тайните за оралния секс, които мъжете не ни казват

Въпреки това приятелското отношение на всички действа успокояващо. Изглежда, на секс парти ледът се разчупва от факта, че просто сте там в едно и също положение и е трудно да съдиш другите. Освен това, коктейлите с водка започват да действат. Докато приятелката ми и аз още се тресем от факта, че тя познава някой от присъстващите, идеята че правим нещо тайно, е привлекателна. Докато си говоря с още хора, разбирам, че никой тук не е дошъл само заради анонимния секс. И мъжете, и жените казват, че партито им дава възможност първо да опознаят другите хора, преди да се заемат със секса. „Бях на секс парти в Лондон със стотици гости – казва финансист на трийсет и няколко години, който има известен опит в тези неща. – Не ми хареса, че не можах да се запозная с никого. Аз обичам първо да опозная човека, преди отношенията да станат физически“.

5 вълнуващи пози, ако партньорът ти има фетиш към ходила

Той и приятелката му са заедно от няколко години и смяната на партньори е обичайна част от връзката им. Имат си правило, че ако ще правиш секс с друг, трябва да е пред партньора и да няма скрито-покрито. „Това ни позволява да сме заедно, без да се чувстваме ограничени – казва партньорката му. Тя е започнала да ходи на секс партита в Лондон, когато я е било страх да остава насаме с някой в къщи. – Тези партита са внимателно наблюдавани и са по-безопасни от свалките за една нощ. Намираме ги за освобождаващи. Благодарение на тях сме обсъждали неща, които много други двойки избягват. Като например сексуални фантазии.“

Какво се случи на първото ми секс парти

После нещата бързо ескалираха

Разговорите край басейна създават усещането за възрастна версия на тийнейджърски купон. Всички пият и общуват и във въздуха витае сексуално напрежение и вълнение, че правим нещо забранено и тайно. Засега всичко е мирно и тихо. Всички са облечени и не съм видяла някой дори да се целува. Тъкмо си си помислих това, когато музиката гръмна и светлините помръкнаха. Двама танцьори излязоха на дансига в дневната. Тя е по къси панталонки и миниатюрен потник, а той е с костюм. Всички гледат, докато двамата танцуват секси на микс от Майкъл Джексън и Риана. Още преди да си довърша питието, мъжът вече е гол, а дрехите му се търкалят на дансинга. Поглеждам приятелката ми. И двете си мислим, че нещата бързо ескалираха. После се появява топлес гълтачка на огън. Гърдите ѝ са покрити със сребърен брокат. Щом представлението ѝ свършва, жените са поканени в спалните. Време е да останем по бельо.

Време е да се събличаме

Паникьосвам се и се чувствам ужасно гола по бельо. „Не мога да го направя“, казвам. Не мога да разбера дали защото ме е срам от гънките по корема ми, или защото нещата рязко минаха от парти с коктейли към секс парти.

►►► 10 реални забавни секс истории

Несъмнено вече сме в частта със секса. Всички са по бельо, жартиери и високи токчета. Една жена с мрежести чорапи, жартиери и най-миниатюрния сутиен, който съм виждала, явно усеща неудобството ми, усмихва ми се и ми казва: „Изглеждаш страхотно“. Другите жени също ми се усмихват окуражително. Сестринството на секс партито.

В дневната мъжете вече са по боксерки. Музиката кънти и почти всички започват да танцуват. Момичетата започват да се целуват с другите момичета, после и с мъжете наоколо. Двойки започват да се изнасят към спалните.

Горещи секс пози, ако си с дълга коса

Приятелката ми и аз се чувстваме неудобно, леко излишни и без желание да участваме, но просто не можем да спрем да зяпаме. „Не се ли чувстваш странно“, пита ме тя. Кимам. Странно е. Имаме усещането, че сме се натресли неканени в нечие безопасно свято място.

Дръпвам я в една от спалните. Не съм сигурна колко още можем да се мотаем наоколо, без да се включим в заниманията, но трябва непременно да видим какво става там. И така се озовавам по бельо на кадифения шезлонг. И тогава това се превръща в оргия.

Какво се случи на първото ми секс парти

И после: много секс

Все повече хора идват в спалнята и матраците се превръщат в една гърчеща се секс маса. Никога през живота си не бях виждала толкова много пениси на едно място, при това на метри от мен. Все едно гледаш порно на живо. Питам една от двойките дали възразяват да погледаме. „Можеш да ме удариш по задника, ако искаш“, отговаря мъжът. Но нямат нищо против да гледаме. Дори май им харесва да имат зрители.

►►► Диагноза "пристрастен към секса" - болест или лудост"

Имам чувството, че жените са звездите на това представление. Мъжете не могат да пипат без разрешение и целият екшън се върти около жените. Виждам само една жена да прави свирка на един мъж. В останалите случаи мъжете задоволяват жените. Започвам да се чудя как тези мъже ще издържат до 2 часа сутринта, когато е краят на партито и дали ще стигне лубрикантът. Поне презервативи има повече от достатъчно – на купчинки из стаите.

Кулминацията

„Мисля, че видях достатъчно“, прошепва ми приятелката ми след половин час. Права е. Никоя от нас няма намерение да участва и сме по-скоро натрапници. Не защото някой ни гони или ни кара на сила да се включим, а защото имаме чувството, че оргията е свещенодействие за участниците в нея. А пък ние не сме от тях.

Измъкваме се навън. Чудя се дали да не кажа довиждане. Но пък няма начин да потупам някой по рамото, докато той е зает да чука, за да му пратя въздушна целувка за лека нощ.

По пътя към дома мълчим и премисляме случилото се. Дали ще го направя отново? Вероятно не – прекалено съм ревнива, за да споделям мъжа си, и прекалено свенлива, за да споделям себе си. Но ако някой има желание да експериментира, това е безопасен и забавен начин да го направи.


Виж ощеНово в Cosmo