Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Направи студената нощ гореща като ада!

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Затоплящите масажни масла и лубриканти са сред най-продаваните секс аксесоари в момента. И това не е случайно – включването им в предиграта ви носи още повече удоволствие. „При възбуда тялото става по-чувствително на докосване, а топлината, независимо от лубрикант или дори от дъха ти, влияе на тази чувствителност като повишава кръвоснабдяването в тази зона”, обяснява д-р Ян Кернер, автор на книгата He Comes Next. И за да оползотвориш максимално тази информация, сме ти съставили топлинна карта на тялото му с най-чувствителните и възбуждащи места, а експерти обясниха какво докосване е необходимо на всяко местенце.

Направи студената нощ гореща като ада!
Направи студената нощ гореща като ада!

Гърди
Гърдите му имат зони на различна концентрация на нервни окончания. Външната страна е по-малко чувствителна на топлина, но зърната са заредени с доста окончания и съответно около тях трябва по-малко огън. Намажи гърдите му със затоплящ гел и го разтрий, като контролираш топлината в чувствителните зони. Това е възможно, тъй като затоплящият гел става по-горещ, в зависимост от това колко силно натискаш (активира се от телесна топлина и натиск), и се охлажда, ако го докосваш по-леко. Започни масажа от външната страна на гърдите с кръгови движения към зърната. В началото приложи по-силен натиск и ставай по-нежна, наближавайки зърната.

Корем
Долната част на корема е ключово място, тъй като оттам минава кръвта от горната част на тялото към пакета му. И, съответно, като затоплиш зоната под пъпа, веднага увеличаваш количеството кръв, която се запътва на юг. Освен че е приятно, това прави ерекцията му още по-солидна. Започнете предиграта от това местенце, преди да продължите по еротичната топлинна карта на тялото му. Вземи кърпа, напоена с топла вода, и нежно го разтрий в зоната от пъпа до окосмената област. Комбинацията между толината и грапавата повърхност на кърпата ще бъде наелектризираща за него.

Тестиси
Действай с топките внимателно – те са още по-чувствителни от обикновено, когато той е в секс настроение. Прекалено силната топлина може да му донесе дискомфорт и болка, но леко затопляне ще го направи нетърпелив за основното събитие. Отвори широко уста и затопли с дъх всеки тестис – отворената уста произвежда топъл въздух, но ако стиснеш устни и духнеш студен въздух, по-скоро ще охладиш желанието му за забавления. 

Направи студената нощ гореща като ада!
Направи студената нощ гореща като ада!
Пенис
Твоята уста около неговия член е в топ 2 на най-любимите му неща. Може ли да е още по-добре? Да – твоята още по-топла уста около неговия приятел. Изпий топла напитка, например чай, преди да му обърнеш орално внимание. Така ще го възбудиш още повече, защото кръвта се запътва към затоплените части на тялото (както напуска студените, затова и пенисът му се свива от студена вода). Прави пауза на няколко минути за глътка топла напитка – това не само ще затопли устата ти отново, но и челюстта ти може да си почине (а в почивката продължи удоволствието му с ръка, за да задържиш играта).

Крака
Ето една щура идея как да го въодушевиш за секс игри: сложи чифт негови чорапи в микровълновата за 20 секунди, после му ги обуй и разтрий ходилата му, докато поемат топлината. Звучи малко странно, но има неврологична връзка между краката и слабините му – частта на мозъка, която отчита усещанията в краката е в съседство на тази, която контролира ерекцията. Топлите чорапки ще донесат блаженство на краката му... и ще го заредят еротично малко по-нагоре.

Твоят език притежава перфектната температура – той остава топъл, дори когато е извън устата

Шията
Шията му е изключително чувствителна на топлина поради комбинацията между тънка кожа и интензивно кръвоснабдяване на важните артерии там. Тъй като зоната е уязвима, трябва да внимаваш да не се престараеш. Твоят език е с идеалната температура, оставайки топъл дори когато е извън устата ти (ако не вярваш – пробвай на обратната част на дланта си). След страстна целувка, се премести на гърлото му, като спуснеш език до зоната под ушите и надолу по врата до ключицата. Този маршрут на езика ти му е изключително приятен, защото кожата там е най-тънка. Обърни специално внимание на чувствителното местенце, преди да се върнеш към ушите. 

Гръб
Гръбначните нерви са свързани директно с пениса му, така че когато приложиш топлина в тази зона, изпращаш порция палава топлина и към пениса му. Провокирана от топлината, нервната система изпраща възбуждащи сигнали към мозъка му, който да назначи кръв към члена му. Разпали страстта му както физически, така и психически, като спуснеш голите си гърди нагоре и надолу по дължината на гръбнака (намажи ги с крем за тяло преди това, за да се плъзгат по пътя). Твоята топлина ще задейства чувствителната зона на тялото му.

Дупе
Един горещ масаж на дупето му  ще ви настрои за палави забавления и ще му помогне да се отпусне, тъй като седалищните мускули, които са най-големите в цялото тяло, са натоварени с доста напрежение. Докато все още сте прави, го целуни. Междувременно, зад гърба му разтъркай длани интензивно, за да се затоплят и ги спусни бавно надолу по гърба, масажирайки го, докато стигнеш дупето. По пътя към дупето му прави пауза, за да загрееш отново дланите. Топлината, приложена в тази зона, ще свърши вълшебство за неговото отпускане и възбуда.

Направи студената нощ гореща като ада!
Направи студената нощ гореща като ада!

Бедра
Горната част на бедрата са добро място за затоплящ масаж. Когато кръвта се запъти към члена му, излишъкът се настанява точно там. Така че, тази зона е чувствителна на топлина почти колкото и пениса му. Съблечете се и легнете на една страна, докато се целувате, настани единия си крак между неговите и леко го движи напред – назад. Този масаж създава търкане, което направо ще запали бедрата му. Запази този ход, обаче, непосредствено преди да самия секс. Затоплянето в тази област ще увеличи нетърпението му да се захванете с основната част.

Уши
Ушите са призната ерогенна зона поради изобилието от нервни окончания на такава малка площ и защото кръвта нахлува в ушите му, когато е въбуден. Тази комбинация ги прави чувствителни на топлина. Обкрачи гърба му, наведи се над него и захапи нежно възглавничката на всяко ухо, като я обгърнеш с устни и засмучеш. Средната температура в устата е 37 градуса, така че определено ще го разгорещиш с този ход.


Виж ощеНово в Cosmo