Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-добрите секс пози за всяка ситуация

 

Оценка: (0/5)

 
 

Болки по време на секс?! Искаш да забременееш?! Не си уверена?!Имаме перфектните секс пози за всяка ситуация…

Най-добрите секс пози за всяка ситуация

Говорихме със секс  експерти, които ни споделиха мненията и препоръките си за подходящи пози за най-често срещаните случаи.

Секс пози според неговата зодия

Най-добрата поза за забременяване

Макар че можеш да забременееш от всяка поза, има една, която експертите препоръчват – мисионерската, с лек наклон на таза. Според Ейми Ливайн, специалист по сексуално образование, ако сложиш възглавница под таза си, за да го повдигнеш като пързалка, по която се спуска спермата, ще улесниш достъпа на сперматозоидите до яйцеклетката.

Според Ава Кадел, сексолог, ако получиш оргазъм, вероятността да забременееш също се увеличава.

Най-добрата поза, която да увеличи увереността ти

Ако се чувстваш неуверена в леглото, доктор Деби Хербеник предлага да пробваш поза, в която ти си отгоре. Така ще имаш повече контрол и увереност и ще го правиш по твоя начин и с твоето темпо. Можеш да си на колене, клекнала, с лице или гръб към партньора.

Секс трикове за горещ секс

Най-добрата поза за максимално удоволствие

Ако искаш максимално удоволствие, доктор Хербеник препоръчва поза, за която със сигурност не си чувала – коитална техника на изравняване. Тя е вариация на мисионерската и доказано доставя огромно удоволствие на жените. За целта мъжът ще трябва да се плъзне напред, като раменете му са над твоите, а интимните ви части се опират, без много тласъци. Така клиторът ти ще е стимулиран и ще получиш повече удоволствие.

Kак да уважиш сексуалните му фетиши!

Може да ти е трудно да решиш как да се справиш със сексуалния фетиш на партньора си... Ако той обича да носи дамско бельо, да те пляска с камшик, да те гледа как плачеш, да те кара да пишкаш върху него, или да иска да се подиграваш колко миниатюрен му е членът, ето пет начина да се справиш с фетишите му.
Може да ти е трудно да решиш как да се справиш със сексуалния фетиш на партньора си... Ако той обича да носи дамско бельо, да те пляска с камшик, да те гледа как плачеш, да те кара да пишкаш върху него, или да иска да се подиграваш колко миниатюрен му е членът, ето пет начина да се справиш с фетишите му.

Най-добрата поза за продължителен секс

Макар преждевременната еякулация да е медицински проблем, за който да се търси помощ, можеш да помогнеш на партньора си да задържи малко по-дълго. Според Ливайн в такъв случай най-подходяща е мисионерската поза. В нея партньорът ти може сам да определя темпото. В поза „лисица“, която е вариация на мисионерската, си качваш краката на раменете му и той може да проникне максимално дълбоко. 

Най-добрата поза за жени, които изпитват болки при проникването

Има лесни начини за справяне с болката при проникване, като например много лубрикант. Другият вариант според доктор Хербеник е ти да си отгоре, за да контролираш ситуацията.

Най-добрата позиция, ако партньорът е много надарен

В такива случаи доктор Хербеник препоръчва следната поза: той ляга на една страна, ти лягаш перпендикулярно с разтворени върху тялото му крака. С едната ръка държиш основата на пениса му, за да контролираш каква част от него ще проникне, без да ти причинява дискомфорт.

Най-добрата поза за малки пениси

Макар че експертите масово твърдят, че размерът няма голямо значение, в случай, че пенисът е по-къс, най-добрата поза е ти да си отгоре. Според Ливайн, номерът е не да се движиш нагоре-надолу, а да се въртиш, защото иначе може да излезе.

5 секс пози за малък член

Друг вариант е мисионерската, с твоите крака върху раменете му, така че да проникне дълбоко.


Виж ощеНово в Cosmo