Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Най-добрите секс пози за дебел пенис

 

Оценка: (0/5)

 
 

Хубавото на мъжа с дебел пенис е... ами всичко.

Най-добрите секс пози за дебел пенис

Може да достигне до всички „правилни“ места в теб, без да си дава много зор и не е нужно да търсите по-прилепнали позиции, защото всички са такива. Ето най-хубавите начини да се насладиш на тази прелест.

Ръбът на рая

Най-добрите секс пози за дебел пенис

Настани се на ръба на някой плот, придърпай го към себе си с ръце на раменете му и увий крака около бедрата му и се дръж здраво. Тази леко небалансирана поза е страхотна за непредвиден секс с много натискане и е правилната смес между нежност и грубост.

О-о-оооххх

Най-добрите секс пози за дебел пенис

Анален секс? С този мъж? Можеш да пробваш. Накарай го да коленичи и да се опре на петите си. Ти направи същото но с гръб към него, така че пенисът му да е в задника ти. Уговорки: трябва да си много възбудена. Ползвайте много, много лубрикант. Протегни се назад и с опипване се плъзни върху пениса му, колкото бавно искаш.

Виж останалите пози тук:

5 секс пози, когато партньорът ти има дебел пенис

Оргазмът с тезуи пози ти е в кърпа вързан, но от кой тип ще бъде?

1. Оргазъм вид „апартаментът ще е свободен само още 10 минути, преди съквартирантката ми да се прибере, така че трябва да побързам“.

Има нещо дръзко, решително и абсолютно възбуждащо в бързането да стигнеш до върха. Мисълта, че ако не свършиш сега ще трябва да чакаш още определено време, а и сигурно ще ти се наложи да си свършиш работата сама е дразнеща. Затова, захващаш се за работа и яхваш гаджето си с цялата безапелационна страст, на която си способна. Комбинацията от нуждата и ограничението във времето те карат да избухнеш като бомба без закъснител.

2. Оргазъм вид „Уау, не знаех, че този мъж ще успее да ме накара да свърша така“.

Сещаш се, когато се срещаш с някакъв тип, от който нямаш никакви очаквания в сексуално отношение (наречи го секс шесто чувство), но той вади от ръкава си такива секс движения, че чак косата ти се изправя от удоволствие. Накрая ти остават сили само да прошепнеш наум „Кой си ти и откъде се взе“.

5 пози от Кама Сутра, при които той полага усилия, а ти се наслаждаваш

3. Оргазъм вид „Цял ден ми се иска да мастурбирам, но поради ред причини нямаше как, но сега най-накрая се случва и е страхо-о-о-тно“.

Това се случва, когато цял ден си възбудена, но трябва да изчакаш да ти свърши работното време, за да можеш да свършиш ти, веднага щом се прибереш у дома. Щом затръшнеш входната врата и си на сигурно място вътре, нямаш търпение да се събуеш и едва ти стига времето да провериш има ли някой вкъщи. И тогава се захващаш за усилена „работа“.


Виж ощеНово в Cosmo