Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-добрият ти приятел лубрикантът

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако си си мислила, че най-добрите приятели на жената са диамантите (в това е била убедена Мерилин Монро), сега има друг поглед на нещата. Ето какво искаме да ти кажем по въпроса.

Най-добрият ти приятел лубрикантът

Странните фетиши на зодиите - виж ги в галерията долу.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

►►►Ще се влюбиш веднага в тези хлъзгави трикове. Обещаваме ти!

Най-добрият ти приятел лубрикантът

Ако си си мислила, че най-добрите приятели на жената са диамантите (в това е била убедена Мерилин Монро), сега има друг поглед на нещата. Ето какво искаме да ти кажем по въпроса.

Лубрикантът е интимна смазка, която облекчава триенето, защитава кожата и слизестата обвивка от раздразнения и микротравми.

Историята на първите лубриканти води началото си от Древна Гърция, още през 350 г. пр. н. е. Кой би си помислил, но още през онези години Аристотел е споменал в съчиненията си зехтина като смазка и противозачатъчно средство.

По-нататък се появяват лубрикантите във вид на пюре от ямс (здравей, Япония!), червени водорасли или карагенан, специални полимери, създадени от английски учени. И едва през 1904 г. се пръква първата смазка, приготвена за комерсиални цели.

Най-добрият ти приятел лубрикантът

Сериозен тласък в развитието на интимната козметика е сексуалната революция през 60-те години. И с времето лубрикантът се превръща в третия-не-излишен в интимния живот на милиони двойки.

Твоите секс пози за идеално тяло са тук. Виж ги в галерията със снимки долу.

5 секс пози за идеално тяло

►►►Тези знания за лубриканта са ти необходими. Виж ги и ги свери с твоите.

Какво трябва да знаеш за този твой приятел

Времената на Средновековието са отминали отдавна, но все още има жени, които, чувайки „лубрикант“, гледат така, все едно вещица е разпалила огън пред тях.

Доказано е от лекарите, и от милиони щастливи двойки, че смазващото средство е полезна и приятна вещ в твоите креватни изпълнения.

Защо обаче лубрикантът е хубаво нещо и как трябва да го използваш?

Пазарът за интимна козметика буквално се е побъркал – изключително трудно е да се ориентираш в това огромно предлагане на лубриканти, масажни масла, ароматни свещички и т.н. А да направиш правилния избор – е още по-сложно.

Истината е, че просто трябва да запомниш няколко прости правила и да ги спазваш винаги.

Най-добрият ти приятел лубрикантът

  • • Лубрикантите на водна основа стават за всички случаи в живота. Можеш да ги използваш, когато си сама, с партньора, или когато се радваш на секс играчката си. Но не всичко е толкова прекрасно, защото лубрикантите на водна основа изсъхват бързо, затова се приготви да добавяш често от средството.

  • • За свръхчувствителните части на тялото ти има хипоалергенни лубриканти, а също и с медицински ефект – заздравяващи раните и обезболяващи.

  • • Не залагай на оцветени интимни смазки с различни екзотични вкусове, особено ако кожата ти е чувствителна.

  • • За различните задачи избирай различни видове лубриканти. За традиционния секс – вагинален. Ако е настъпил часът на аналните утехи – заложи на анален, който разхлабва мускулите на ануса. Оралната смазка ще ти помогне да разнообразиш секса и идващите от него усещания. Във всеки случай ще можеш да си поставиш плюсче в тайния си дневник „използвах нов лубрикант“.

Виждаш ли, че да си избереш „хлъзгав приятел“ е просто като детска игра. Но нека поговорим още малко, този път за това какво НЕ трябва да правиш.

Най-добрият ти приятел лубрикантът

  1. Никога, чуваш ли? Никога не купувай интимна козметика от човек или от съмнителни места. Само от аптека или от секс шоп. Там ще те консултират, ще те ориентират какво да избереш сред огромния асортимент, ще отговорят на твоите въпроси.

  2. Не използвай лубрикантите на маслена основа с презерватив. Рискът той да се скъса не е малък. Ако това е твоят единствен начин за предпазване, последствията, меко казано, може да на се много благоприятни.

  3. Силиконовите смазки в тандем със силиконови играчки могат да станат причина за счупването на любимия ти вибратор. Или каквото ползваш там.

  4. Не заменяй лубриканта с крем, мас, масло и ли с това, с което Мария те посъветва да се мажеш.

  5. Не използвай интимна козметика с изтекъл срок на годност, в деформирана опаковка, а също така, ако в тубичката на лубриканта е попаднало нещо – песъчинка например (ах, този летен секс на плажа!).


Виж ощеНово в Cosmo