Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мъжката анатомия накратко

Cosmo
 

Оценка: (2/5)

Нямаш нужда от детайлна диаграма, но винаги ще ти е от полза да знаеш какво се случва на юг от талията му.

Мъжката анатомия накратко
Мъжката анатомия накратко

Главичка: шлемообразният връх на пениса му е изпълнен с нерви и съответно е много по-чувствителен от ствола.

Корона: изпъкналата и заредена с нерви ивичка, обграждаща долната страна на главичката точно над мястото, където се среща със ствола. 

Гемче: юздичка или мъничък израстък от кожа от долната страна на пениса (където би трябвало да се намира лицето, ако главичката наистина беше шлем). Тук се срещат много нерви, затова е гореща точка за много момчета.

Меатус: отворчето на върха на пениса, през което еякулира.

Скротум: набръчканата кожна торбичка, която придържа тестисите. За да запази оплодителните способности на спермата му, кожата може да се разтяга и свива.

Тестиси: двете жлези с размер на орехи, които „работят“ като производители на сперма и тестостерон. Освен това те са ерогенна зона с ужасно много нерви, които предизвикват удоволствие или болка.

Простата: малката жлеза, която може да бъде открита на няколко cm навътре в ректума. Наричат я още „мъжката G-точка“, защото стимулацията й може да бъде доста приятна. Виж как да я проучиш на номер 23.  


Виж ощеНово в Cosmo