Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мръсни секс приказки

 

Оценка: (0/5)

 
 

Много от нас се възбуждат от мръсните приказки, без да знаем защо.

Мръсни секс приказки

Причината е, че ако си говорите мръсотии, значи сте си много близки и се чувствате удобно един с друг. А това ще направи сексуалния ви живот още по-хубав.

Типове мъже според стила им на готвене  

Мръсни секс приказки

Но има мъже и жени, които могат да се възбудят много силно от мръсни приказки, а някои да стигнат и до оргазъм, само от мръсотии. Да, думите са голяма сила и някои хора много ги обичат.

Това, разбира се, е строго индивидуално и зависи от сексуалната история, възпитанието, преживяванията и т.н. Някои хора имат много силно развито въображение и когато слушат описания на секс, си го представят ясно. Обикновено тези хора са доста разкрепостени и не съдят другите.

Приказките за секс може да са и преди самия акт, за да създадат чувство на очакване и възбуда. Неща като „Чакам с нетърпение да се прибереш, за да те съблека“ могат да те накарат да побързаш към метрото.

Мръсотиите по време на секс пък могат да насърчат партньора, а след акта припомнят какво се е случило преди малко и да те накарат да очакваш следващата сесия.

Друга причина, поради която подобни думи ни карат да изпитваме удоволствие, е защото ни карат да живеем в момента и да се отпуснем, което понякога е трудно. Много хора се притесняват по време на секс, затварят си очите и мълчат, или си мислят за нещо друго. Мръсните разговори по време на секс те карат да внимаваш в случващото се и съответно да се наслаждаваш повече.

В крайна сметка, говоренето на мръсотии просто е приятно. Изговарянето им е възбуждащо.

 


Виж ощеНово в Cosmo