Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Моля те, изневери ми!

 

Оценка: (3/5)

 
Изневярата като начин за доставяне на удоволствие

Защо на някои мъже им харесва половинката да им кръшка.

Той има сексуална фантазия - и тя е да те види как правиш секс друг. Шокирана си, но не задълго! "Защо пък не" - мислиш си ти и се впускаш в авантюрата. Само че, внимавай, нагазваш в дълбоки води!

Моля те, изневери ми!

12 ежедневни неща, които да правиш за щастлива вагинаПредстави си, че имаш дълга връзка. Всичко с партньора ви е наред, живеете заедно... И един ден решаваш да попиташ любимия си какви са сексуалните му фантазии. Мислиш си, че той ще ти разкаже за секс с белезници, за ролеви игри на пациент и медицинска сестра... Но чуваш: „Искам да те гледам как правиш секс с друг мъж!“ Да, точно това се е случило с Мартина и съпруга й.

Моля те, изневери ми!

Когато той й предлага такъв вариант, тя е шокирана, а след това решава: защо пък да не опитам? Решението да се заиграеш с някого, да изневериш, при това с позволението на мъжа ти, е забавен експеримент.

Моля те, изневери ми!

На английски тази практика се казва cuckolding (cuckold – излъган мъж, рогоносец). На някои мъже това поведение им носи огромно удоволствие, по този начин те възраждат чувствата си.

►►►Има ли живот след изневярата? Ти би ли продължила и как.

Защо това се харесва на мъжа? Има такива екземпляри, които се радват, че жена им е желана от други мъже. Има и такива, при които това е нереализирана мечта за подчинение. Други пък се възбуждат, знаейки, че жена им прави секс с още някого.

Това е фетиш – предимно мъжки, жената по принцип изключително рядко мечтае за подобно нещо (само че, бидейки активни участнички в процеса, те получават наслада от нарушаването на поставените от обществото граници). В много случаи мъжете се оказват воайори, а ако на жената не й чужд ексхибиционизмът, от тях се получава прекрасна двойка.

"Това е отиграване на така наречения биологичен императив: когато мъжът знае, че неговата любима е с друг, той все едно се опитва да конкурира със спермата си „опасния“ самец."

Психологическият фон може да е различен. Често това е отиграване на така наречения биологичен императив: когато мъжът знае, че неговата любима е с друг, той все едно се опитва да конкурира със спермата си „опасния“ самец. Той се възбужда по-бързо, по-активен е и по-изобретателен в секса, еякулира по-силно и отделя повече семенна течност. Също така, по-бързо е готов да повтори. И като цяло иска повече секс, отколкото по-рано е желал. Специалистите наричат всичко това „войната на спермата“.

Моля те, изневери ми!

Трудно ли е да разделиш „външния“ секс от този в двойката? Може ли да кажеш кого искаш да поканиш в леглото си, докато вечеряте или коментирате сметките за дома? Според Мартина това е напълно възможно. В нейния случай е проработила причината „приятно ми да му доставям радост и да съм в центъра на мъжкото внимание“.

Но това не продължава дълго: доминирането и подчинението проникват във всички аспекти на брака й и в края на краищата го разрушават. Фантазията, която също се харесва на Мартина, с времето се превръща в един от начините за контрол и причина за обида.

Моля те, изневери ми!

За много двойки желанието за изневяра си остава фантазия, която те реализират от време на време. Но има мъже, които се потапят в тази история изцяло, и изискват от партньорката си още и още по-активно участие. Тази динамика е нездрава: тя е егоистична форма на нарцисизъм и удовлетворение на собствения сексуален интерес.

Моля те, изневери ми!

Ето какво разказва Мартина: „В началото си мислиш, че си поставила много ясно и строго правилата си. Но един ден станах от леглото, изпълнена с обида, злост и тъга. Част от мен винаги е била против това, което правех, а той не беше честен, когато ми казваше, че без проблем ще приеме решението ми да прекратя с тази одисея.“

В крайна сметка Мартина и съпругът й се развеждат и в момента тя има връзка, която изключва присъствието на други мъже в леглото й.

 


Виж ощеНово в Cosmo