Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Когато правиш секс с ново гадже

Ина Сарафова
 

Оценка: (5/5)

Когато правиш секс с ново гадже
Когато правиш секс с ново гадже
Притесняваш се като пред важен изпит. Дали ще се справиш добре, или ще се изложиш поради недобро владеене на материята... или чисто и просто от притеснение? Ето как страхът няма да провали плътското ви сефте!

Това няма нищо общо със сексуалния ти опит. Колкото и богат да е той, попадането между чаршафите с нов мъж си остава на челно място в списъка с конфузни ситуации, в които се озоваваш рано или късно. Стомахът ти е свит на топка от притеснение, бронята ти от самоувереност с всяка изминала минута изтънява и в един момент се чувстваш точно толкова объркана и неуверена, както когато ти предстоеше да правиш секс за първи път. Ами сега?! Спокойно, всичко изброено не означава, че задължително си обречена на разочарование в лицето на прясното си другарче по легло, защото...

Ето ти едно малко грубо, но доста адекватно сравнение. Сексът с нов мъж е като карането на колело. След като овладееш основния принцип, всичко останало е въпрос на индивидуалните характеристики на модела, който ползваш.

Така че не се измъчвай с излишни тревоги как ще се представиш. Помни, че ключът към успеха - както във всички останали кризисни жизнени ситуации - е в способността ти да запазиш спокойствие. За да ти помогне да се почувстваш достатъчно подготвена, уверена и отпусната, Cosmo събра секси съвети по темата от еротични бестселъри и успешно преминали по трънливата пътека най-обикновени момичета като теб и мен. Открадни някои от дребните трикчета, приложи ги следващия път, когато си лягаш за сефте с някой мъж, и се приготви да смаеш дори себе си с главозамайващо плътско съвършенство. На прима виста.

Страстната подготовка

● „Преди да изляза от нас, за десетина минути сядам с чаша вино на масата в кухнята и си спомням в подробности как съм правила страхотен секс с някое бивше гадже. Това ме успокоява, че ме бива в леглото, и ме кара да се чувствам секси. Както и да излъчвам подканващи вълни към настоящето гадже още от самото начало на срещата. Така и за двамата става ясно, че това е Вечерта. Усещането, че поемам инициативата да го изкуша, ми помага да изтласкам на заден план всички мои притеснения и нервност“.
- Косара, 31 г.

● „Докато се приготвям, се размотавам гола из къщи. Пускам си любима музика, танцувам си, нанасям си хубав лосион за тяло, усмихвам се на отражението си в огледалото и си повтарям: „Боже, колко готино изглеждам!“, докато не си повярвам. Всичко това ми действа като генерална репетиция за голямото събитие по-късно вечерта - помага ми да се почувствам добре и секси в кожата си и да вляза в подходящото настроение“.
- Руми, 27 г.

● „Преди да си легна за първи път с някое гадже, винаги проверявам дали всички, всички неща от първа необходимост са до леглото ми - масажно олио, презервативи и овлажнител. Така че после да мога лесно да се пресегна към тях, без да прекъсвам деликатния момент. Нещо повече: понеже не ми се налага да ставам, си спестявам и неудобството от това да развявам пред погледа му задните си части, от които определено не съм във възторг“.
- Ива, 24 г.

● „Обичам да започна купона сама. Настройвам се на вълна секс, като се докосвам нежно и чувствено, докато вземам душ и си слагам лосион за тяло. Естествено, през това време си представям, че това са неговите ръце. И когато се стигне до реалния момент, в който двамата се усамотяваме в спалнята, аз имам една чувствена дължина преднина. Усещам се уверена и секси и това ми помага да се насладя още по-пълно на всяко негово докосване и на целия сеанс“.
- Елеонора, 28 г.

Нервността от голотата

●„Липсва ти смелост да се разсъблечеш под силната светлина на крушката? Нищо по-лесно! Създай задушевна и дискретна атмосфера, като запалиш или малка нощна лампа, или свещи. Гаранция, че и двамата ще се отпуснете по-бързо“.
- из Прелъстяването

● „Повечето мъже твърдят, че най-добрите им любовници не са били с перфектни тела. Но общата им черта, която посочват, е ентусиазмът. Следователно един експериментаторски подход, плюс стремежът да му покажеш по всички възможни начини, че искаш да бъдеш с него, автоматично ти носят висока оценка в леглото“.
- из Как да се превърнеш в страхотна любовница

● „Аз съм леко закръглена и винаги, когато трябва да покажа тялото си пред някой нов мъж, ужасно се срамувам. Така че нося секси нощничка и не я свалям, докато не се почувствам по-удобно в негово присъствие“.
- Камелия, 30 г.

● „Избирам позата, която най-добре подчертава предимствата ми и ме кара да се чувствам най-секси и красива. Аз лично имам доста широк ханш, което е кофти, но пък бюста си го харесвам много, така че обичам ездачката. В нея не се притеснявам как изглеждам и мога да се насладя пълно на всяко движение“.
-  Теодора, 25 г.

Стратегията на съблазън

● „Музиката по принцип помага за създаването на романтична и чувствена атмосфера. За да добавиш една доза уникалност към специалната ви нощ обаче, избери някой необичаен саундтрак. Например: CD с природни шумове като дъжд и гръмотевици, морски вълни или щурци. Подобен звуков фон ще ви откъсне от ежедневието, ще ви помогне да се отпуснете, да се пренесете в топла лятна нощ на морския бряг или в притихнало поле и ще отключи първичната ви природа“.
- из Прелъстяването

● „Когато правим секс за първи път с някое гадже, правя така, че да отидем вкъщи. Защото там се чувствам най-удобно. Знам къде се намира всичко, което може да потрябва, мога да подготвя предварително терена, а на следващата сутрин мога да си взема спокойно душ и да облека чисто бельо и дрехи“.
- Лиза, 26 г.

● „Ако се озовем у тях, го моля да ме разведе из стаите, като неизбежно стигаме и до спалнята. Там аз сядам на леглото и всичко си се случва съвсем естествено. Това е страхотна стратегия, понеже не се налага да минаваме през неудобния момент, когато трябва да се преместим от дивана, или където сме, на леглото“.
- Ива, 22 г.

● „Осигури му перфектна увертюра към любовната игра с един масаж на задните части, освобождаващ напрежението. Тази зона почти винаги е болезнено напрегната и раздвижването й ще доведе до верижна релакс реакция. Освен че го отпуска, масажът индиректно помага да го възбудиш в най-чувствителните и най-чувствените му точки“.
- из Прелъстяването

● „След като усетя, че това ще е Нощта, започвам да го изкушавам, докато сме още в заведението. И докато стигнем до входната ми врата, вече се целуваме като откачени. Толкова сме възбудени, че директно се отправяме към спалнята. Така се елиминира напрежението „ето-че-моментът-най-сетне-настъпи“,  което на мен лично много ми помага“.
- Стела, 24 г.

● „Може да изпиете по няколко питиета, които да ви помогнат да се отпуснете, но трябва да се спрете навреме. Последното нещо, което би ви свършило работа, е да се напиете. Това само ще замъгли способността ви да вземате решения, както и ще се отрази на двигателните ви способности. Освен това ще притъпи сетивата ви, като значително ще намали удоволствието от секса“.
- из Хубавият секс

Детайли на действието

● „Да си легнеш за първи път с ново гадже е като да се учиш да танцуваш с нов партньор. Няма да успееш да налучкаш всички правилни стъпки от първия път, но ако се движите бавно, и двамата ще успеете да хванете ритъма по-бързо. Нежният плавен секс, вместо яростното вършеене из леглото, ще ви помогне по-лесно да се ориентирате какво доставя удоволствие на другия, както и да свикнете с телата си“.
- из Как да се  превърнеш в страхотна любовница

● „Не само действията, но и всички думи на подкрепа са особено важни първия път. Дори едно най-обикновено „Това е толкова готино!“ ще допринесе за прогонването на част от натрупаната нервност. Освен това няма мъж, който да не счита говоренето по време на секс за възбуждащо. Колкото по-голям словесен ентусиазъм покажеш, толкова по-мотивиран ще е той да продължи да ти доставя удоволствие“.
- из Когато ти е готино

● „Преди да си легна с ново гадже, си припомням някои горещи движения, които съм прилагала на бившите си и които са им харесали особено много. По този начин, когато започнем да правим секс, не се фокусирам върху мисълта „дали правя правилните работи“, защото вече знам, че въпросните маневри имат възбуждащ ефект. Те просто са проверени. А ако все пак не мога да се отпусна напълно, затварям очи и си представям, че съм с бивше гадже. Малко е гадно спрямо другия, но ми помага да се потопя изцяло във всяко усещане, което изпитвам и доставям“.            
- Дани, 25 г.


Виж ощеНово в Cosmo