Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво си мисли той виждайки леглото ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Стаята ти говори за теб повече, отколкото дори чантата ти. Във всяка женска спалня има неща, които биха смутили средностатистическия мъж.

Какво си мисли той виждайки леглото ти

Ако искаш да разбереш, как да аранжираш, така че първата визита на гаджето да не е последна, тази статия е за теб.

Като цяло, жилищата на жените се разделят условно на два вида. Първият – стаи,организирани на принципа „Аз тук само спя!“. Най-често срещани са при живеещите под наем или при току-що закупилите нов дом. Също така, се срещат при жени с по-мъжки характер, които не са особено привързани към дома. При тях, вещите са разхвърлени на рандом в кутии, а дрехите висят на релси. Стените често са бели, никакви картини, плакати и снимки. Най-личната вещ, която може да има е саксия. В общи линии, апартаментът изглежда като идеално убежище за сериен убиец.

Другият вариант – спалня, описваща своята обитателка, изпълнена с предмети, които повдигат някои въпроси. Такова място би могло да се опише с думата „безумие“. Тук има хиляди, дори милиони неща и вещи. Сякаш си в една огромна дамска чанта, в която броят на предметите е колкото на звездите в Млечния път. И всички те, говорят за притежателката си повече, дори от профила й във фейсбук. Той ще се почувства като археолог сред разкопки.

Ето и някои от най-често срещаните артефакти.

ВИБРАТОР И ТЕНИСКА НА БИВШЕ ГАДЖЕ

Нищо не разклаща вярата в себе си на един мъж, както вибратора в спалнята на приятелката му.
Нищо не разклаща вярата в себе си на един мъж, както вибратора в спалнята на приятелката му.

Партньорът ти ще стане умислен, движенията разсеяни, а съня си - ще изгуби със сигурност. Мисълта,че дели леглото с ненаситна амазонка, няма да му позволи да мигне.

В живота ти, както и на всяко момиче имаш бивш, когото споменаваш с топли чувства. Това не означава, че тя все още е влюбена в него. Даже, най-вероятно, тя сама е скъсала с него, а раздялата е протелка спокойно.

И ако в шкафа или до леглото ти има фланелка от бившия, то е просто, защото ти е удобно да спиш с нея. Хиляди пъти ти е по-приятна за сън, от обикновената пижама.  Надявай се той да няма проблем с това.

ИГРАЧКИ

Плюшените зайчета, мечета и тигри съпътстват живота на всяко момиче от ранно детство, та чак докато порасне, че и след това. Без значение, колко  успяла и независима е една жена, покажеш ли й мечето, с което си е играла като малка – очите й ще заблестят. Има такива, които не могат за заспят без любимата си играчка, дори и при наличието на мъж от другата страна на леглото. Ако и при теб е така, вземи мерки преди той да се озове в спалнята ти. Това на мъжете със сигурност им е страшно непонятно, а за някои – и притеснително.

 

ПЛАНИНА ОТ ДРЕХИ

Четири пуловера, седем блузи, три ризи и всичко това, натрупано в огромната стая. За теб е просто – не ти остава време да подредиш гардероба. Но в очите на мъжа, това е лудост. И със сигурност имаш нужда от многоръката Шива, за да въведеш ред.

Мъжете от коя зодия са най-верни!

За теб сме направили класификация по зодии на мъжете, които са най-верни и тези, които са непоправими кръшкачи!
За теб сме направили класификация по зодии на мъжете, които са най-верни и тези, които са непоправими кръшкачи!

КНИГИ

Първото нещо, което ще направи мъжа, попадайки в стаята ти е да се отправи към лавиците с книги. Особенно, ако вие вече ще пили кафе и ти си му разказала, че си привърженик на екзистенциализма и че високо цениш езика и стила на Набоков. Представи си изненадата му, когато види там, на преден план, том на бразилския писател Паулу Куельо, раздран от препрочитане. А в ъгъла – няколко леки криминални романа. Веднага ще му стане ясно, че разказаното от теб, няма нищо общо с реалността и истинските ти интереси. И най-вероятно ще се стигне до раздяла. Бъди откровена, винаги е по-добрия вариянт.

Повдигащ сутиен (Push up bra)

Виждайки красив женски бюст, мъжът забравя всичко и е способен да обещае всичко. Но когато в полезрениято му попадне повдигащия сутиен,висяш на стола, всичко се срива.
Виждайки красив женски бюст, мъжът забравя всичко и е способен да обещае всичко. Но когато в полезрениято му попадне повдигащия сутиен,висяш на стола, всичко се срива.

 Партньорът ти веднага губи посока и ориентир. Тогава съзнанието му надделява и подозренията нахлуват. В главата му изплува картината, как ти сваляш сутиена си, а бюста ти рухва надолу. Сякаш самоубиец скача от мост. И това. Край! Той си тръгва.


Виж ощеНово в Cosmo