Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво не харесват мъжете във всяка секс поза

 

Оценка: (0/5)

 
 

Нека бъдем ясни: на практика абсолютно всички обожават да правят секс.

Какво не харесват мъжете във всяка секс поза

Но както всяка роза, колкото и прекрасна да е тя, има бодли, така и всяка поза, колкото и да е възбуждаща, има своите недостатъци. Мъжете са различни, пенисите и усещанията им са различни, но ние събрахме негативното мъжко мнение за някои от най-разпространените секс пози. Нека видим какво не им харесва в...

5 секс пози за ъпгрейд на мисионерската поза

1. Мисионерската

Ако трябва да се каже нещо отрицателно за тази класическа поза, то е, че тя е твърде широко разпространена.
Ако трябва да се каже нещо отрицателно за тази класическа поза, то е, че тя е твърде широко разпространена.

Може да се каже, че е скучна, но така, както е скучна филията с масло. Пак ти е вкусна, но не може да се сравнява с основното ястие. Другият проблем с нея е, че мъжът трябва да върши цялата работа. Връщаме се отново на сравнението с филията с масло – представи си, че си я хапваш с наслаждение, но същевременно трябва да стискаш мускулите на дупето си, от време на време левият ти крак се схваща и през цялото време се опитваш да не свършиш, преди да си си дояла филията. Добре, това ти не можеш да си представиш, но горе-долу така се чувстват мъжете по време на мисионерската.

►►► Виж тук Cosmo Кама Сутра: 5 секс пози за мускули!

2. Кучешката

Ех, кучешката – супер възбуждаща и желана от мъжете поза. Всички я харесват, вероятно дори родителите ти (съжаляваме, но нали в тази статия ще си казваме горчивата истина). Ако кучешката има един недостатък, той е именно този – всички я обичат. Вече споменатите родители, съседите, колежката от съседната стая... май по-добре да спрем до тук, преди завинаги да сме развалили тази готина поза за теб и мъжа в живота ти.

3. Ездачката

Какво не харесват мъжете във всяка секс поза

Има много позитиви, но и един недостатък, който надделява над хубавите усещания. Това е най-лесната поза, в която мъжът може да си счупи пениса. Докато страстно го яздиш, членът му може да се изплъзне и ти да се стовариш отгоре му с всичка сила. Ох-х-х! В най-лоши случай, ще се наложи да тичате до болницата. В най-добрия – няма да може да правите секс в следващите няколко часа.

4. Секс в банята

Вероятно сте прави. Мокро и хлъзгаво е. В краката ви се въргалят бутилки от шампоан. Вода пръска в очите му, замъглявайки зрението му. Помисли за това: доста хора претърпяват злополуки в банята и то без да правят секс – просто докато се къпят. Сексът в банята е директна покана тези злополуки да споходят и двама ви, докато сте чисто голи и безпомощни.

►►► Виж тук 12 мисли по време на секс под душа!

5. Лъжички

В зависимост от колко време сте в тази поза, неговата ръка може сериозно да изтръпне.
В зависимост от колко време сте в тази поза, неговата ръка може сериозно да изтръпне.

Това не е лоша поза, но също така не е и идеална за доста мъже, тъй като не са способни да останат дълго време в нея. Не е подходяща за секс маратон, така да се каже. Освен това, на мъжа му е доста трудно да вижда гърдите ти от този ъгъл.

Секс пози според неговата зодия

6. Обърната ездачка

Същите недостатъци като тези на ездачката, само че тук жената непрекъснато се притеснява, че мъжът може да види ануса й. Затова, желае да смените позата бързо-бързо. А това не е готино.

7. Изправени

Общо взето, всяка поза, при която и двамата изглеждате сякаш сте състезатели по борба, е далеч от идеална.
Общо взето, всяка поза, при която и двамата изглеждате сякаш сте състезатели по борба, е далеч от идеална.

Звучи забавно и новаторско да пробвате секс в изправено положение. Докато един от вас не прасне другия с ръка или крак.  Да не говорим, че ако той не се е подпрял на стена, докато го правите, вероятно ще се измори след няколко минути.

8. 69

Това е невероятно интимна поза. За някои хора, това е проблем сам по себе си. За други, идеята, че лягат с цялата си тежест върху тялото на другия, също не е комфортна. А за трети... е, не им се вижда естетично да завират главите си в чужди дупета.

9. Ръчен труд

Няма по-гадно нещо за един мъж от жена, която се опитва да го накара да свърши с ръка. От мъжката гледна точка, те са като вода в бутилка. Разхождаш се по улицата, ожадняваш и трябва да си купиш по-скъпата бутилирана вода. Защо да го правиш, когато можеш да се прибереш вкъщи и сам да си сипеш чешмяна – има същия вкус, нали? (В случай, че не е ясно, сравняваме с бутлирана вода чекията, направена от жена с тази, която мъжът може сам да си направи.)


Виж ощеНово в Cosmo