Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво мъжете не искат да чуят в леглото

адаптация: Cosmo team
 

Оценка: (5/5)

Какво мъжете не искат да чуят в леглото
Какво мъжете не искат да чуят в леглото
Защо някои хора изпитват нужда да кажат нещо преди, по време или след секс? Какво толкова има за обсъждане? Времето? Реформите в здравната или образователната система? Онзи странен сърбеж? Разбира се, че единственото, което може да се коментира в такъв момент е това, което правите.

Ето ги 6-те неща, които никой мъж за нищо на света не иска да излизат от устата на жената, с която си е легнал (не, за да си поспят едно хубаво, ако ни разбираш...). Какво казваш ти:
„За първи път ми е“.

Какво си казва той: Често разпространено и напълно погрешно схващане е, че всички мъже искат да бъдат първите „завоеватели“ на девственица. Всъщност, последното е истина до 18-годишната им възраст (или индивидите на това интелектуално равнище). След тази възраст момчетата имат нужда от мацка с малко повечко опит. Девственото момиче в леглото означава най-вероятно ужасен секс както и твърде силна емоционалност преди, по време и след това.

Какво казваш ти:
„Съпругът ми е вкъщи“.

Какво си казва той: Ако е бил наясно, че си омъжена, вероятно е очаквал, че това ще се случи един ден. Ако е смятал, че си необвързана, ами отчасти грешката пак си е негова. Но това не е проблемът, който ще разнищваме в момента. Той има доста по-голяма каша за сърбане. Кашата се казва Жоро и ако съди по звука, идващ от стълбите, тежи поне два пъти повече от него. Истинските мъже не се бият, те използват прозорци, за да избягат от местопрестъплението.

Какво мъжете не искат да чуят в леглото
Какво мъжете не искат да чуят в леглото

 


Какво казваш ти:
„Не може ли просто да ме гушнеш?“

Какво си казва той: На мъжете не им трябва много, за да бъдат в бойна готовност. Малък поглед над цепката на бюста ти, нежен допир до бедрото, дори полъха на вятъра могат да включат войника на режим „повишено внимание“, готов да влезе в боя. Когато един мъж е възбуден, а мацката, с която е в момента иска просто да се гушкат, това действа ужасно потискащо както за егото, така и за оръжието му. И той вероятно си мисли: „Добре де, толкова ли не може да се гушка с хилядите плюшени играчки в стаята й?“

Какво казваш ти:
„Прочетох в едно списание, че мъжете харесват да ги докосват около ануса“.

Какво си казва той: Вероятно ще те попита кое е списанието, ще го прегледа, изхвърли и... подпали. После ще ти разясни, че не всичко, което лети, се яде. Освен, ако... не е от почитателите на този тип стимулация.

Какво казваш ти:
„Случва се на всеки“.

Какво си казва той: Да, случва се на всеки. Но него не го интересува всеки. Интересува го фактът, че не е успял да вдигне самолета и да кацне на купона.

Какво правиш ти:
хъркаш

Какво си казва той: Момчетата се опитват да пренебрегнат факта, че ние жените сме човешки същества и ни се налага да се сблъскваме с всички гадни физиологични процеси на телата си: пръцкане, хълцане, оригване и особено хъркане. И истината е, че ако една мацка хърка като дъскорезница, за него това е ужасно отблъскващо. „О, извинявай, мило, май те ритнах, без да искам. Опитвах се да се наместя, не исках да те будя“. Дааааа, бе!

 


Виж ощеНово в Cosmo