Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво да правиш след секс? Важните съвети

 

Оценка: (5/5)

 
 

Съществуват много правила за това „как да се държиш на среща“ и „как по време на секс“. Но в този хаос от условности има няколко значителни момента, които е също толкова важно да изпълняваш след като сексуалният акт свърши.

Какво да правиш след секс? Важните съвети

Прави тези неща, за да "усмихнеш" вагината си: виж в галерията долу.

12 ежедневни неща, които да правиш за щастлива вагина

►►►Странните симптоми след секс: обърни им внимание!

И така, какво да правиш след секс?

Удоволствието си е удоволствие, но на първо място трябва не да запалиш цигара в леглото, а да провериш целостта на презерватива.

В порива на страстта контрацептивът може и да се е „предал“ и по-добре да установиш този факт по-отрано, отколкото да се бориш с последствията.

Какво да правиш след секс? Важните съвети

Също важно нещо, което трябва да направиш след секс, е да отидеш до тоалетната. Разбира се, че пишкането няма да те спаси от инфекции, но поне ще „прочисти тръбите“, частично ще отмие токсините и бактериите.

►►►Мий секс играчките правилно. Съвети по почистването.

Какво да правиш след секс? Важните съвети

Светая светих: душът! В краен случай – мокри кърпички или хавлиена кърпа, намокрена с топла вода.

Задължително е да измиеш от себе си лубирканта, особено ако имаш чувствителна микрофлора. Подобни простички порцедури могат да те предпазят от всевъзможни инфекции. Плюс това, винаги е приятно да си вземете душ заедно!

Какво да правиш след секс? Важните съвети

Повече гушкане. Канадските учени (какво щяхме да правим без тях!) си направили експеримент. Попитали 400 мъже и жени доколко са доволни от отношенията си и какви фактори влияят на качеството на интимния им живот.

Какъв мъж ти подхожда в леглото? Разбери от галерията долу.

Женските зодии и какви мъже им подхождат в леглото

Оказало се, че по-силно от прелюдията и самият полов акт влияят на удовлетвореността...прегръдките след секса. Станало ясно, че двойките, които много се прегръщат след секс, целуват се и се галят, са по-доволни от интимния си живот, от тази, които веднага след оргазма заспиват.

Какво да правиш след секс? Важните съвети

Наздраве! Изпий тази чаша с вода. Сексът е добра тренировка. След него организмът е обезводнен и иска да възстанови водния си баланс.

Уместно допълнение към предишната точка е и леко похапване. Идеалният вариант са продуктите пробиотици: йогурт, млечни продукти, бобови, царевични гризини, аспержи. Навикът са си хапваш от тези продукти след секс ще ти помогне да изпълниш организма с полезни бактерии.

Какво да правиш след секс? Важните съвети

Смяна на дрехите. Разбираме, че не си понесла със себе си целия гардероб, но след изпълнението на всички гореизброени съвета (1, 2 и 3 – задължително!) най-добре е да смениш долното си бельо. Избягвай синтетични материали и пристягащи пижами, за да не раздразниш кожата и да избегнеш дискомфорта.

Списъкът може да се допълва безкрайно: в крайна сметка сексът и всичко, което се случва след него, са строго индивидуални процеси. Но не забравяй няколко важни неща – контрацепцията и хигиената. И да пребъде удоволствието с теб!


Виж ощеНово в Cosmo