Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Kак да уважиш сексуалните му фетиши

 

Оценка: (0/5)

 
 

Може да ти е трудно да решиш как да се справиш със сексуалния фетиш на партньора си...

Kак да уважиш сексуалните му фетиши

Не сме научени как да възприемаме подобни неща, независимо колко често срещан проблем може да е това.

Ако той обича да носи дамско бельо, да те пляска с камшик, да те гледа как плачеш, да те кара да пишкаш върху него, или да иска да се подиграваш колко миниатюрен му е членът, ето пет начина да се справиш с фетишите му.

Знай, че няма такова нещо като нормална сексуалност

Обществото има ясна представа какво е нормално и приемливо сексуално поведение.
Обществото има ясна представа какво е нормално и приемливо сексуално поведение.

Но всъщност отклоненията са твърде често срещани и са нещо като норма. Не си подвеждай по факта, че медиите представят нещо за приемливо и карат масите да се съобразяват с него. Ако си отраснала в свят, където мъжете носят дамско бельо, ти ще смяташ, че това е съвсем в реда на нещата.

10 извратени секс фетиша, които не са за вярване!

За повечето от нас, споделянето на сексуални фантазии е нещо, което бихме направили само с партньор, на когото наистина имаме доверие.
За повечето от нас, споделянето на сексуални фантазии е нещо, което бихме направили само с партньор, на когото наистина имаме доверие.

Разбери защо неговият фетиш те отблъсква

Кое точно те кара да се чувстваш неудобно? Да речем, че твоят мъж обича да носи дамско бельо, но на теб не ти харесва, защото противоречи на идеята ти за мъжественост. Замисли се дали ако обществото възприемаше това за обичайно и си виждала хиляди реклами на дамско бельо за мъже, щеше да го намираш за отблъскващо. В днешно време медиите се надпреварват да ни учат кое е готино и кое не и ние го възприемаме лесно, без дори да се замисляме, че ни промиват мозъците. Сексапилът е социална конструкция, която научаваме чрез посланията на средствата за масова комуникация.

Възприеми фетиша му като сексуален обект, за да му се насладите заедно

Не забравяй да фантазираш!
Не забравяй да фантазираш!

Ако обича да носи женски дрехи, а ти смяташ, че обличането на черно бельо с розови дантелки за ужасно, ще трябва да започнеш да си фантазираш как носи подобни неща, за да го възприемаш като мъжествено и секси. Научи се да го намираш за възбуждащо.

Намерете обща сексуална територия

Ако фетишът му е в пълно противоречие с твоите принципи и ценности, поговори с партньора си и се опитайте да намерите обща сексуална територия. Обсъдете какво ви харесва и на двамата и се опитайте да го практикувате.

Приеми го

Примири се с неговите странности!
Примири се с неговите странности!

Примири се, че приемаш партньора си. Оцени факта, че е имал смелостта да да го сподели с теб, защото със сигурност е имало случаи, когато е бил отхвърлен от предишни гаджета заради това. Не се опитвай да го „отучиш“ от фетиша му, защото колкото по-нормално го възприемаш и колкото по-спокойно и свободно говорите за него, толкова по-лесно ще ти е да го приемеш.

 


Виж ощеНово в Cosmo