Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Как да разбереш дали си добра в леглото

 

Оценка: (5/5)

Поне веднъж ти се е искало да чуеш за себе си „Тя е страшна в леглото“, нали? Време е Cosmo да се захване с въпроса, който всяка жена, която прави секс си задава, за да ти помогне да повишиш успеха си по сексология.
 

Как да разбереш дали си добра в леглото
Как да разбереш дали си добра в леглото

 

 

„Добра ли съм в леглото?“ Нормално е от време на време да си задаваш този въпрос. Все пак сексът е умение, което изисква практика и търпение и е естествено да искаш да знаеш дали се усъвършенстваш. Но никъде не дават диплома за завършено секс образование. А критерият, по който сме свикнали да оценяваме представянето си е основан на филмовата индустрия, порното и клюките. Те имат две общи неща: 1) Измислени са; 2) Карат ни да изглеждаме зле.

Сексът на екрана – без значение дали този в кино салона, на телевизора или на лап топа ти е организиран, режисиран и заснет, за да представи нечия идея за Страхотен Секс. Това, което ни показват всъщност е еротична фантастика. Дори и в хард порното рядко ще видиш героите наистина да правят секс, да се потят, да стенат от удоволствие и да премрежват поглед. В реалността е нужно малко повече от един еректирал пенис, за да получи една жена оргазъм. Не ги гледай мъжагите, които с часове правят секс по еротичните канали. Те ти показват свръхестествени неща. Затова сравнени с тези научнофанатастични филми твоите (и вашите) сексуални подвизи ти изглеждат някак смешни, карат те да се чувстваш неуверено и да си задаваш въпроса „Как се справям?“.
Истината е, че всъщност няма такава категория като „добра в леглото“ – готиният секс всъщност е резултат от добро стечение на обстоятелствата. Настроението, менструалният ти цикъл, стресът, финансовите проблеми, самочувствието, часът и отношенията ти с гаджето са променливи, които влияят върху качеството на забавленията ви в леглото. Освен това, ти си само на половина отговорна за успеха – колкото и да те бива в секс упражненията ако си единствената, която се старае, пак няма да се получат нещата помежду ви – не можеш сама да правиш страхотен секс (добре, де, може, но това вече е друга тема!). Още повече, че този, който за една е страстен любовник, за друга може да бъде пълно дърво. 

Вероятността да луднеш по темата „Как се справям в леглото“ е голяма. Но не е ли по-добре да оцениш свършената работа, а не този, който я е свършил. Беше ли сексът, който снощи прави по-добър, или беше същият или по-лош от последния път? Има ли изобщо база за сравнение? И не е ли по-логично да се запиташ „Мога ли да бъда по-добра любовница?“.

За съжаление много жени са заети с това да мислят как ще изглежда тялото им по време на секс, за да се сетят за този въпрос. Как ще откриеш нови начини да му доставяш удоволствие ако всичко, за което мислиш е дали дупето ти изглежда дебело в тази или онази поза? А като си мислиш за тези глупости настроението ти за секс бързо се разваля. Затова изгасяш осветлението като се подуеш преди цикъл и отказваш на гаджето си, само защото не ти е изрядна интимната прическа.

Факт е, че повечето неща, които притесняват жените изобщо не притесняват мъжете. Затова, когато се опитаме да им обясним причината за нашите паранои те не разбират и думичка от това, което сме им казали. За него да му кажеш, че не искаш орална любов, защото скоро не си ходила на кола маска е като за теб да кажеш, че не искаш шоколад, защото не ти се пие вода – няма смисъл.

Как да разбереш дали си добра в леглото
Как да разбереш дали си добра в леглото


5 книги, които трябва да имаш в нощното си шкафче

Cosmo Кама Сутра
Уникално добрата ни книга, която е събрала накуп (почти) всички телесни плетеници за максимум удоволствие

Сара Хедли – Секс математика за начинаещи
Още може да я намериш в sbb.bg/shop

Ким Катрал - Изкуството на оргазма:
Новата Кама Сутра

Барбара Де Анджелис - Тайните за мъжа, които всяка жена трябва да знае

Алекс Комфърт – Радостта от секса


Виж ощеНово в Cosmo